reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze urodziny :)

O Boziu dziewczyny,jak czytałam te przepiękne życzenia to mi łezka poleciała i ciarki przeszły:tak:Z całego serca Wam dziękuję,jesteście kochane,naprawdę się cieszę że znalazłam to forum,że się uzalezniłam;-):tak::-D i że zawsze mogę na Was liczyć,dla Was także wszystkiego najlepszego,od razu jaśniej mi się zrobiło i tak ciepło na sercu,DZIĘKUJĘ! Teraz lecę na kolacyjkę z mężem;-)

reklama
Olenko kochana...mam nadzieje ze przyjmiesz rowniez spoznione ale bardzo szczere zyczonka od Nas!
Duuuzo usmiechu...samych radosnych chwil, zadowolenia z meza i cudownego syneczka, duzo pieniazkow,skonczenia studiow..zadnych zmartwien ..realizacji wszystkich planow i czego tylko kochana pragniesz!!!!!!!!!!
Duuuuuuuuuuuuuuuuzy buziak!!!!!!!!

(koniecznie poimprezuj solidnie z tej okazji!!!!!!!!nalezy ci sie za ten rok duuuuuuze party!:tak::-))

Załączniki

• przyjecie_www_gify_liq_pl%20(47).gif
    przyjecie_www_gify_liq_pl%20(47).gif
    57,7 KB · Wyświetleń: 65
Olenko najdrozsza...wybacz...wybacz..wybacz.
Mialam napisac wczoraj ale zupelnie zapomnialam.

Skladamy i my oczywiscie serdeczne zyczenia spelnienia wszystkich Twoich, Waszych marzen. Cudownych dni, milych niespodzianek, duzo radosci i zdrowka!

Przepraszamy za spoznienie!

I my biegniemy z zyczeniami...

Olu ja Ci zycze przede wszystkim zdrowka dla Ciebie mezusia i Olisia... bo zdrowko jest najwazniejsze!

Buziaczki od naszej trójki :tak:

Kochana Tasho!!!

Z okazji Twojego święta życze Ci spokoju ducha,spelniania marzeń,znalezienia mężczyzny dla którego warto pójść w ogień;-) Optymizmu każdego dnia i aby Twój syneczek każdego dni przysparzał Ci radości i dumy! Ola

Tasho:-):-) z okazji urodzinek życzę Tobie wiele radości,oby każdy dzień przynosił same piękne chwile a synuś rósł zdrowy i dawał mnóstwo radości.....no i oczywiście życze Ci wspaniałej miłości i mężczyzny godnego Ciebie.....życzy Monika

Oleńko wybacz że z takim opóźnieniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Miłości po kres i radości do łez:happy:mnóstwa wrażeń i spelnienia Marzeń:happy: tego zachwytu który przerasta Twoje oczekiwania!aby każdy dzień był jedyny w swoim rodzaju:happy:

Tasha uśmiechu w każdej sekundzie ,radości w każdej minucie,przyjaźni o każdej godzinie,szczęścia każdego dnia,miłości na całe życie!!!:happy:

buziaczki :happy:

Tasho Wszystkiego naj naj najlepszego aby smutki nigdy CIę nie nachodziły,żebyś spotkała tego ksiecia z bajki no i pociechy z maluszka .

reklama
Tasha, przyjmij i od nas najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe, duzo zdrowka, radosci, samych pogodnych dni, pociechy ze slicznego Adrianka i tak jak juz dziewczyny pisaly- tej drugiej polowki!!!!!
Duza buzka i swietuj bo Ci sie nalezy!!!!

Agatka, Allanek, Kristi i Colinek!!!

Do góry