reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze urodziny :)

O Boziu dziewczyny,jak czytałam te przepiękne życzenia to mi łezka poleciała i ciarki przeszły:tak:Z całego serca Wam dziękuję,jesteście kochane,naprawdę się cieszę że znalazłam to forum,że się uzalezniłam;-):tak::-D i że zawsze mogę na Was liczyć,dla Was także wszystkiego najlepszego,od razu jaśniej mi się zrobiło i tak ciepło na sercu,DZIĘKUJĘ! Teraz lecę na kolacyjkę z mężem;-)

reklama
Olenko kochana...mam nadzieje ze przyjmiesz rowniez spoznione ale bardzo szczere zyczonka od Nas!
Duuuzo usmiechu...samych radosnych chwil, zadowolenia z meza i cudownego syneczka, duzo pieniazkow,skonczenia studiow..zadnych zmartwien ..realizacji wszystkich planow i czego tylko kochana pragniesz!!!!!!!!!!
Duuuuuuuuuuuuuuuuzy buziak!!!!!!!!

(koniecznie poimprezuj solidnie z tej okazji!!!!!!!!nalezy ci sie za ten rok duuuuuuze party!:tak::-))

Załączniki

• przyjecie_www_gify_liq_pl%20(47).gif
    przyjecie_www_gify_liq_pl%20(47).gif
    57,7 KB · Wyświetleń: 71
Olenko najdrozsza...wybacz...wybacz..wybacz.
Mialam napisac wczoraj ale zupelnie zapomnialam.

Skladamy i my oczywiscie serdeczne zyczenia spelnienia wszystkich Twoich, Waszych marzen. Cudownych dni, milych niespodzianek, duzo radosci i zdrowka!

Przepraszamy za spoznienie!

I my biegniemy z zyczeniami...

Olu ja Ci zycze przede wszystkim zdrowka dla Ciebie mezusia i Olisia... bo zdrowko jest najwazniejsze!

Buziaczki od naszej trójki :tak:

Kochana Tasho!!!

Z okazji Twojego święta życze Ci spokoju ducha,spelniania marzeń,znalezienia mężczyzny dla którego warto pójść w ogień;-) Optymizmu każdego dnia i aby Twój syneczek każdego dni przysparzał Ci radości i dumy! Ola

Tasho:-):-) z okazji urodzinek życzę Tobie wiele radości,oby każdy dzień przynosił same piękne chwile a synuś rósł zdrowy i dawał mnóstwo radości.....no i oczywiście życze Ci wspaniałej miłości i mężczyzny godnego Ciebie.....życzy Monika

Oleńko wybacz że z takim opóźnieniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Miłości po kres i radości do łez:happy:mnóstwa wrażeń i spelnienia Marzeń:happy: tego zachwytu który przerasta Twoje oczekiwania!aby każdy dzień był jedyny w swoim rodzaju:happy:

Tasha uśmiechu w każdej sekundzie ,radości w każdej minucie,przyjaźni o każdej godzinie,szczęścia każdego dnia,miłości na całe życie!!!:happy:

buziaczki :happy:

Tasho Wszystkiego naj naj najlepszego aby smutki nigdy CIę nie nachodziły,żebyś spotkała tego ksiecia z bajki no i pociechy z maluszka .

reklama
Tasha, przyjmij i od nas najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe, duzo zdrowka, radosci, samych pogodnych dni, pociechy ze slicznego Adrianka i tak jak juz dziewczyny pisaly- tej drugiej polowki!!!!!
Duza buzka i swietuj bo Ci sie nalezy!!!!

Agatka, Allanek, Kristi i Colinek!!!

Do góry