reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze urodziny :)

Kociu, przepraszam ze dopiero dzis ale wczoraj nie wchodzilam prawie do kompa!!!

Kochana, zyczymy Tobie z calego serca, samych dobrych dni, zadowolenia z Zuzi i meza! Zebys zawsze byla usmiechnieta a lzy byly tylko lzami radosci! Zeby tesciowa trzymala sie z dala od Ciebie i nie denerwowala wiecej swoja glupota i zebys takich ludzi jak ona juz nie musiala doswiadczac!!!
Duze buzki od mojej calej rodzinki!!!!

reklama
Kociuniu kochana ja też bardzo przepraszam ale wchodze dziś tylko na ten wątek(brak czasu)Życze Ci spełnienia wszystkich marzeń ,zadowolenia z rodzinki i samych sukcesów w pracy i życiu osobistym:-)

Kociu kochana przepraszam ,ze tak pozno ale :
Wszystkiego Najlepszego! Pociechy z dziecka , meza i samej siebie
:-):-):-)

Agusiu kochana, z okazji urodzin zyczymy Tobie by Twoja powiekszajaca sie rodzinka byla zawsze zdrowa, bys Ty byla zawsze usmiechnieta i szczesliwa i zeby nie napotykaly Cie zadne przykre chwile!!!
Buziaczki i pokaz nam swoj rosnacy brzunio!!!
Agatka z rodzinka!!!

Dzieczynki,kochane jesteście!!!Bardzo dziękuję za życzonka!!!

I ja również z Rodzinką całą życzę Agusi wszystkiego co najlepsze,najsłodsze,najmilsze!!!

Agusiu droga!

Spełnienia marzeń,nadziei zielonej,uśmiechu każdego dnia,radości z dzieci,braterstwa dusz z mężusiem i ogromu miłości!!!!! Ola z rodzinką

reklama
Do góry