reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze urodziny :)

Tak..no i my jak zwykle na szarym koncu.

Ewan - spelnienia wszystkich marzen, samej radosci z Danonka, duzo gosci w Waszym nowym pensjonacie:)...i czego tylko jeszcze sobie zazyczysz.

Iwonko - szybkiego powrotu mezusia:), samych pogodnych dni i usmiechu na codzien!

Caluski dla Jubilatek od Julinka i Jagusi

reklama
A tak przy okazji to życzonka dla KOCI
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
43925d1183401898-nasze-swieta-urodzinyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justynko,dziękuję Ci bardzo!!!I tak mi wstyd bo przecież jakiś czas temu i Ty miałaś urodzinki a ja byłam taka zakręcona,że w końcu słówka nawet Ci nie wysłałam a pamiętałam!!!Naprawdę!!!Buziaki!!!

Kociu kochana,ja zerkam na listę a tu się okazuje że ty z 2 lipca jesteś,a byłam pewna że z 3-go jak Zuza:eek::zawstydzona/y:-wybacz....

Kasieńko!

Aby każda chwila była radosna,aby życie mialo slodki smak czereśni,ludzie na których Ci zależy aby zawsze szli obok Ciebie,a światło nadziei i miłości nigdy nawet nie przygasło w Twoim sercu! Bądź oceanem tajemnic-jak to kobieta,a jednoczesnie otwórz swą duszę tylko dla wybranych....Miej tańczące chochliki w zanadrzu i obys nigdy nie zatraciła w sobie dziecka! Życia pełnego entuzjazmu i optymizmu oraz spełnienia w każdej życiowej roli w tym szczególnym dniu życzy Ci Olka z Darkiem i malutkiem

No niestety Oleńko,Zuza lekko się spóźniła z urodzeniem się;-);-);-)A za śliczne życzonka baaardzo dziękuję!

Kociu wszystkiego co najpiekniejsze,miłości,usmiechu oraz żebys zawsze była tak usmiechnięta i pogodna jak do tej pory:-):-).....BUZIAKI!!

nie wiem czemu ale ja tez myślałam Kociu że ty z 3 jesteś, chyba kiedyś pisałaś że będziecie razem z Zuzią obchodziły urodzinki i tak sobie zakodowałam:tak:
bardzo przepraszam za gapowe i pędzę z życzeniami:rofl2: DUżO SZCZęSCIA I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL, ZADOWOLENIA Z CóRCI I MężA:-D

ja mam tutaj mistrza w spóźnialstwie:zawstydzona/y:

Kociu Wszystkiego Najlepszego,domku z basenem,wygranej w lotka , szczęścia ogromnego jednym słowem spełnienia najskrytszych marzeń:happy:buziaczki:tak:

reklama
Tytul mistrza to ja chyba jednak zachowam...

Kociu - radosci wszelkiej, milosci, zdrowka, slonecznych dni, optymizmu, wszystkiego czego zapragniesz....I mnostwa niespodzianek:)

Do góry