reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

No tesciowa mogla sobi darowa...no ale...czekam tylko jak pojade do dziadka P bo tam jest ciocia ktora mowi zawsze jak ktos schudnie czy przytyje...uwielbiam to

f2w3d5qpq07y5cwp.png

reklama
W sensie, że na dziewczynkę tyje się inaczej hehe? ale w sumie to się sprawdza nawet [emoji14]
No to malutko ważyłaś :) a ile masz wzrostu?
Ja 50 kg to chyba w podstawówce ważyłam :D , ale ja zawsze dużo ważyłam, nawet, jak byłam szczupła ;)
No, ale po porodzie wracam na siłkę, najgorzej jak z tymi mlecznymi cycochami ćwiczyć :D
Ja mam 167. A jeśli dobrze pamiętam to Ty jesteś wyższa! Oj też będę musiała wrócić na siłownię! I na rowery będzie można wychodzić bo już ciepło się będzie robić! Dobrze ze rodzice mieszkają bardzo blisko! [emoji4] no i myślałam o bieganiu z wózkiem ale nie wiem jak to się sprawdza.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No tesciowa mogla sobi darowa...no ale...czekam tylko jak pojade do dziadka P bo tam jest ciocia ktora mowi zawsze jak ktos schudnie czy przytyje...uwielbiam to

f2w3d5qpq07y5cwp.png
ja też nie lubię takiej bezpośredniości... ja sama daję raczej kompementy, niż takie komentarze, że ktoś przytył, źle wygląda, ma brzydką fryzurę czy coś... no nie wypada :/

ja mam 174 cm, to nie wiele więcej :p mogłabym mniej ważyć hehe, no ale wrócę wrócę do dawnej wagi!
no co do roweru to ja w maju kupiłam nowy, piękny i nie wiele na nim jeździłam, bo w ciąży na początku już się bałam ;) i ginekolog odradził

no co do roweru to ja w maju kupiłam nowy, piękny i nie wiele na nim jeździłam, bo w ciąży na początku już się bałam ;) i ginekolog odradził

Hahaha ja tak samo! W maju albo w czerwcu! Już nie pamiętam dokładnie! Jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to przestałam jeździć aż do drugiego trymestru. Potem parę razy jeszcze wyszliśmy ale strasznie szybko się meczylam więc to były bardzo krótkie przejażdżki i tylko po ścieżkach rowerowych żeby unikać wertepow!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze nie było takiej co w ciąży nie przytyła ;)
Ja osobiście uważam, ze są zdecydowanie ważniejsze sprawy w życiu niż to ile kto ma kg ważne żeby sie samemu z sobą dobrze czuł, a reszcie gowno do tego :)

Do góry