reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Ja mam 167. A jeśli dobrze pamiętam to Ty jesteś wyższa! Oj też będę musiała wrócić na siłownię! I na rowery będzie można wychodzić bo już ciepło się będzie robić! Dobrze ze rodzice mieszkają bardzo blisko! [emoji4] no i myślałam o bieganiu z wózkiem ale nie wiem jak to się sprawdza.W sensie, że na dziewczynkę tyje się inaczej hehe? ale w sumie to się sprawdza nawet [emoji14]
No to malutko ważyłaś a ile masz wzrostu?
Ja 50 kg to chyba w podstawówce ważyłam , ale ja zawsze dużo ważyłam, nawet, jak byłam szczupła
No, ale po porodzie wracam na siłkę, najgorzej jak z tymi mlecznymi cycochami ćwiczyć
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Dziękuję! [emoji4][emoji11]Ja mam brzusio jak Paulyna moze ciut mniejszy zależy jak pojem
Agusia martwią mnie te Twoje obawy co do wagi. Na prawde dobrze wyglądasz!
ja też nie lubię takiej bezpośredniości... ja sama daję raczej kompementy, niż takie komentarze, że ktoś przytył, źle wygląda, ma brzydką fryzurę czy coś... no nie wypada :/No tesciowa mogla sobi darowa...no ale...czekam tylko jak pojade do dziadka P bo tam jest ciocia ktora mowi zawsze jak ktos schudnie czy przytyje...uwielbiam to
ja mam 174 cm, to nie wiele więcej mogłabym mniej ważyć hehe, no ale wrócę wrócę do dawnej wagi!
no co do roweru to ja w maju kupiłam nowy, piękny i nie wiele na nim jeździłam, bo w ciąży na początku już się bałam i ginekolog odradził
A'gusia
Dziwne by było gdybyś nie przytyla! A i można nie tyc a brzuch i tak urośnie!a mój Łukasz mi się przyznał, że jak po 2,5 tygodnia mnie zobaczył to widział, że przytyłam haha <3
no brzuch i piersi i to już daje obraz grubasaDziwne by było gdybyś nie przytyla! A i można nie tyc a brzuch i tak urośnie!
A'gusia
To trzeba jej sie odwdzieczac tym samym! Albo powiedzieć ze się zestarzala! [emoji12]No tesciowa mogla sobi darowa...no ale...czekam tylko jak pojade do dziadka P bo tam jest ciocia ktora mowi zawsze jak ktos schudnie czy przytyje...uwielbiam to
A'gusia
no co do roweru to ja w maju kupiłam nowy, piękny i nie wiele na nim jeździłam, bo w ciąży na początku już się bałam i ginekolog odradził
Hahaha ja tak samo! W maju albo w czerwcu! Już nie pamiętam dokładnie! Jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to przestałam jeździć aż do drugiego trymestru. Potem parę razy jeszcze wyszliśmy ale strasznie szybko się meczylam więc to były bardzo krótkie przejażdżki i tylko po ścieżkach rowerowych żeby unikać wertepow!
A'gusia
Z większych piersi to się chyba każdy facet ucieszy! ;-)no brzuch i piersi i to już daje obraz grubasa
reklama