reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
bebzunik z dzisiejszej sesji :)
deddffac.jpg

nie przesadzaj widać, że drobniutka z Ciebie kobietka :)
ja na ślubie nie miałam wymarzonej wagi, ale dobrze się w niej czułam :) ach od ślubu to ja mam już dużo więcej, bo po nim przytyłam z 3 kg hehe ;) a w ciąży kolejne kilogramy ;)

Dzięki [emoji11]

Przed ślubem się intensywnie odchudzalam. Wazylam wtedy 52.2 jeśli dobrze pamiętam. Po ślubie stopniowo zaczęłam przybierac. Przed ciążą było już 64.6. Ale ja mam szerokie biodra a talię zawsze mialam waska. Teraz mam w biodrach ponad 100 a wtedy miałam ok 90 a w talii miałam 53cm. Teraz nawet nie wiem. Strach mierzyć! Ale nawet wtedy nie czułam się dobrze ze swoją wagą. No cóż. Dlatego w sumie się cieszę ze będzie synek! Mniejsza presja odnośnie wyglądu!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

W sensie, że na dziewczynkę tyje się inaczej hehe? ale w sumie to się sprawdza nawet :p
No to malutko ważyłaś :) a ile masz wzrostu?
Ja 50 kg to chyba w podstawówce ważyłam :D , ale ja zawsze dużo ważyłam, nawet, jak byłam szczupła ;)
No, ale po porodzie wracam na siłkę, najgorzej jak z tymi mlecznymi cycochami ćwiczyć :D

Ja mam brzusio jak Paulyna moze ciut mniejszy zależy jak pojem ;)
Agusia martwią mnie te Twoje obawy co do wagi. Na prawde dobrze wyglądasz!

reklama
Ja nie wiem co mam w brzuszku, ale póki co to tylko brzuch no i te cyce do przodu. Reszta została, ale ja zawsze tyłam raczej na brzuchu niż w biodrach.

Do góry