reklama
A'gusia
Fanka BB :)
nie przesadzaj widać, że drobniutka z Ciebie kobietka
ja na ślubie nie miałam wymarzonej wagi, ale dobrze się w niej czułam ach od ślubu to ja mam już dużo więcej, bo po nim przytyłam z 3 kg hehe a w ciąży kolejne kilogramy
Dzięki [emoji11]
Przed ślubem się intensywnie odchudzalam. Wazylam wtedy 52.2 jeśli dobrze pamiętam. Po ślubie stopniowo zaczęłam przybierac. Przed ciążą było już 64.6. Ale ja mam szerokie biodra a talię zawsze mialam waska. Teraz mam w biodrach ponad 100 a wtedy miałam ok 90 a w talii miałam 53cm. Teraz nawet nie wiem. Strach mierzyć! Ale nawet wtedy nie czułam się dobrze ze swoją wagą. No cóż. Dlatego w sumie się cieszę ze będzie synek! Mniejsza presja odnośnie wyglądu!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
A'gusia
Ojej... [emoji15] no nie fajnie... mogła to zachować dla siebie!Mi tesciowa dzisiaj pow ze mam uda wieksze heh...kochana
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
W sensie, że na dziewczynkę tyje się inaczej hehe? ale w sumie to się sprawdza nawet
No to malutko ważyłaś a ile masz wzrostu?
Ja 50 kg to chyba w podstawówce ważyłam , ale ja zawsze dużo ważyłam, nawet, jak byłam szczupła
No, ale po porodzie wracam na siłkę, najgorzej jak z tymi mlecznymi cycochami ćwiczyć
No to malutko ważyłaś a ile masz wzrostu?
Ja 50 kg to chyba w podstawówce ważyłam , ale ja zawsze dużo ważyłam, nawet, jak byłam szczupła
No, ale po porodzie wracam na siłkę, najgorzej jak z tymi mlecznymi cycochami ćwiczyć
a mój Łukasz mi się przyznał, że jak po 2,5 tygodnia mnie zobaczył to widział, że przytyłam haha <3Mi tesciowa dzisiaj pow ze mam uda wieksze heh...kochana
reklama