reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
bebzunik z dzisiejszej sesji :)
deddffac.jpg

nie przesadzaj widać, że drobniutka z Ciebie kobietka :)
ja na ślubie nie miałam wymarzonej wagi, ale dobrze się w niej czułam :) ach od ślubu to ja mam już dużo więcej, bo po nim przytyłam z 3 kg hehe ;) a w ciąży kolejne kilogramy ;)

Dzięki [emoji11]

Przed ślubem się intensywnie odchudzalam. Wazylam wtedy 52.2 jeśli dobrze pamiętam. Po ślubie stopniowo zaczęłam przybierac. Przed ciążą było już 64.6. Ale ja mam szerokie biodra a talię zawsze mialam waska. Teraz mam w biodrach ponad 100 a wtedy miałam ok 90 a w talii miałam 53cm. Teraz nawet nie wiem. Strach mierzyć! Ale nawet wtedy nie czułam się dobrze ze swoją wagą. No cóż. Dlatego w sumie się cieszę ze będzie synek! Mniejsza presja odnośnie wyglądu!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

W sensie, że na dziewczynkę tyje się inaczej hehe? ale w sumie to się sprawdza nawet :p
No to malutko ważyłaś :) a ile masz wzrostu?
Ja 50 kg to chyba w podstawówce ważyłam :D , ale ja zawsze dużo ważyłam, nawet, jak byłam szczupła ;)
No, ale po porodzie wracam na siłkę, najgorzej jak z tymi mlecznymi cycochami ćwiczyć :D

Ja mam brzusio jak Paulyna moze ciut mniejszy zależy jak pojem ;)
Agusia martwią mnie te Twoje obawy co do wagi. Na prawde dobrze wyglądasz!

reklama
Ja nie wiem co mam w brzuszku, ale póki co to tylko brzuch no i te cyce do przodu. Reszta została, ale ja zawsze tyłam raczej na brzuchu niż w biodrach.

Do góry