JegoBaba
Fanka BB :)
A'gusia i jaka pupcia yummy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie wiem gdzie ono się podziewa! Ale coraz częściej czuje jak się przemieszcza! [emoji1]gdzie Ty to dziecko skrywasz ??
Dzięki [emoji1]Mi tez sie pupa podoba brzuszek śliczny i zgrabny !!
Szczupaczku w tej sukience to przodem wogole nie widać brzuszka! Dopiero boczkiem troszkę go widać! I pięknie wyglądasz z uśmiechem! Prawdziwie szczęśliwa przyszla mama! [emoji11]ja wczoraj żeby usiąść w kościele to brzuch wypinałam
Zobacz załącznik 780722
no właśnie wiem, dlatego musiałam się wypinaćSzczupaczku w tej sukience to przodem wogole nie widać brzuszka! Dopiero boczkiem troszkę go widać! I pięknie wyglądasz z uśmiechem! Prawdziwie szczęśliwa przyszla mama! [emoji11]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się ze już Ci przeszło! Nie wpadnij w to znowu! Jesteś piękna a teraz będziesz piekniec jeszcze bardziej! [emoji11]no właśnie wiem, dlatego musiałam się wypinać
no już mnie ochrzaniłyście to się uśmiecham....
dziś natrafiłam na moje stare zdjęcia, gdy uważałam, że jestem gruba i chciałam się dalej odchudzać - śmierć na chorągwi