reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
Rzeczywiscie małe macie brzuszki ale podobno 5/6 miesiac brzuszki wyskakują i nie ma nie ma nagle jest! :D ja juz mam zdecydowanie ciążowy brzuch a z mała dochodzimy do kompromisów i mogę spać już nie tylko na plecach ale i na boku :)

ja wczoraj żeby usiąść w kościele to brzuch wypinałam :)
18+5 tc.jpg

Załączniki

• 18+5 tc.jpg
    18+5 tc.jpg
    134,2 KB · Wyświetleń: 441
Szczupaczku w tej sukience to przodem wogole nie widać brzuszka! Dopiero boczkiem troszkę go widać! I pięknie wyglądasz z uśmiechem! Prawdziwie szczęśliwa przyszla mama! [emoji11]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
no właśnie wiem, dlatego musiałam się wypinać :)
no już mnie ochrzaniłyście to się uśmiecham....
dziś natrafiłam na moje stare zdjęcia, gdy uważałam, że jestem gruba i chciałam się dalej odchudzać - śmierć na chorągwi :)

Załączniki

• _DSC02:03 1.JPG
    _DSC02:03 1.JPG
    423,9 KB · Wyświetleń: 113
reklama
no właśnie wiem, dlatego musiałam się wypinać :)
no już mnie ochrzaniłyście to się uśmiecham....
dziś natrafiłam na moje stare zdjęcia, gdy uważałam, że jestem gruba i chciałam się dalej odchudzać - śmierć na chorągwi :)
Cieszę się ze już Ci przeszło! Nie wpadnij w to znowu! Jesteś piękna a teraz będziesz piekniec jeszcze bardziej! [emoji11]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry