reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

Jego super ! A jesli dobrze widze to zebra Ci wystają taka jesteś szczuplutka! Tyko czemu się nie usmiechasz? Tak promiennie wyglądasz z uśmiechem! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy mi tak mówi, a ja uważam, że mam pyziatą buzię jak się uśmiecham :)
A co do żeber - to chyba tłuszcz się tak układa a nie żebra :) Dawno przestałam być szczupła :p

reklama
Oj Jego nie przesadzaj! Wiem że my w stosunku do samych siebie jesteśmy bardzo krytyczne ale naprawdę wszyscy naokoło nie mogą się mylić! [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

1477726274-1d1mld.jpeg

18+2

f2w3d5qpt9bgndf7.png

Ja czekam na to bo ciaza spożywcza jak nic dalej. Na swieta musi byc piekny brzusio bo jak to tak foto bez brzusia przy choince [emoji23]

f2w3d5qpt9bgndf7.png

reklama
Do góry