reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Też nie jem za dwoje, ale w drugim trymestrze należy zwiększyć kaloryczność o ok 360kcal. Ja licze kalorie ale to wynika z problemów z jedzeniem. Taki już nawyk pozostał.Ja nie liczę kalorii Jem podobnie jak przed ciążą, nie jem za dwoje
na wadze +2 kg
A'gusia
Ja staram się jeść co 3-3.5h bo jak za długie przerwy robię między posiłkami to potem jest mi niedobrze. Ale zazwyczaj nie sa to duze posilki. W sumie to śniadanie, obiad, kolacja i dwie do trzech przekąsek typu owoc albo orzechy.A ja teraz jem trochę mniej, bo już tak mnie nie mdli a jak mdlilo to musiałam co 2-3 h coś jeść, bo było jeszcze gorzej.
Kleinekatia
To normalne, ja tez rano mam mniejszy brzuch niz wieczorem tym sie nie martw Kalorii tez nie licze ale z tego co widze moj organizm funkcjonuje jak przed ciaza. Wystarcza 2 dni stresu o twardniejacy brzuch i stracilam 2 kg. Przed ciąża normalne by bylo ze 1kg trace w 2 dni ale teraz trace za dwojeZobacz załącznik 777179
15+5 z rana bo wieczorem strach pokazywać
ślicznie rośnieZobacz załącznik 777179
15+5 z rana bo wieczorem strach pokazywać
JegoBaba
ja nie wiem, nie liczę - nie przejadam się i nie chodzę głodnaJa "puchne" na wieczór ale rano nic nie widać. Aż się czasem martwię czy wszystko jest w porzadku. Ile kalorii mniej wiecej jecie? Ja średnio między 1900-2400. Przed ciążą jadalam w okolicy 1600-1800 więc to nie jest tak ze się glodze. A waga w sumie się waha ale i tak jest mniej więcej tyle co przed ciążą. +/- 1kg.
reklama
No malutki, ale już bym chciała ciut większy - pewnie każda tak przy pierwszej ciąży miała no, ale z drugiej strony pewnie zdrowiej dla mnie będzie, jak jednak ogromniasty nie będzie (pisałam kiedyś,że mam przepukline brzuszną-kresy białej tuż pod mostkiem )
Odznacza się na dole balonik, na wieczór standardowo większy
Odznacza się na dole balonik, na wieczór standardowo większy