reklama
Kleinekatia
Fanka BB :)
Sliczny brzuszek! I jaka elegancka mamusia15 + 1 tc dziś rano. Zobacz załącznik 776613
Kleinekatia
Wiesz juz gdzie bedziesz rodzic? Na ul.Polnej może?Jago do Ciebie do Ciebie !
Ja jestem spod Poznania mam do miasta jakies 10 km
JegoBaba
Dziś to mało elegancko, ale mam akurat taka pracę, że muszę wyglądać jako takoSliczny brzuszek! I jaka elegancka mamusia
Dziękuję.
Wiesz juz gdzie bedziesz rodzic? Na ul.Polnej może?
Nie na Raszei tam urodziłam córkę i byłam bardzo zadowolona. Jesli wszystko z maluchem bedzie ok to wole sie od Polnej trzymać z daleka ale wiadomo każdy ma jakies tam swoje doświadczenia z dana placówka.
JegoBaba
tak jak masz rajtki na dużą pupkę z klinami to takie kliny są na brzuszku i sięgają pod cycuchyNie jak spożywcza ładny ciążowy brzuszek
Chyba tez muszę ciążowe rajtki sobie sprawić. One wyglądają podobnie u góry, jak spodnie?
Rozumiem ja mieszkam w Gdyni, a pochodzę z Kolna między Piszem, a Łomża także Nidzice kojarzę, bo przejeżdżamy przez nią w drodze do domku
A'gusia
ekstra! :-)15 + 1 tc dziś rano. Zobacz załącznik 776613
Hej kobietki
Jestem tu nowa, przed chwilą założyłam konto. Chciałam od Was pocieszenia bo źle się czuję ;( Strasznie się martwię bo wczoraj byłam u ginekologa miałam USG dopochwowe i nie wykazało nic kompletnie oprócz pęcherzyka ciążowego. Nie było ani ciałka żółtego ani zarodka. Według obliczeń od ostatniej @ minęło 38 dni. Jest to 5 tydzień i 3 dzień. Pani dr powiedziała że ciąża prawdopodobnie nie rozwija się prawidłowo. Że pęcherzyk ciążowy jest za mały miał około 4mm... Kazała brać luteinę dopochwowo i duphaston i przyjść za tydzień. Tak bardzo cieszyłam się że będzie z nami maluszek a teraz jestem załamana. Miał ktoś podobnie? Jest może jakaś szansa?
Jestem tu nowa, przed chwilą założyłam konto. Chciałam od Was pocieszenia bo źle się czuję ;( Strasznie się martwię bo wczoraj byłam u ginekologa miałam USG dopochwowe i nie wykazało nic kompletnie oprócz pęcherzyka ciążowego. Nie było ani ciałka żółtego ani zarodka. Według obliczeń od ostatniej @ minęło 38 dni. Jest to 5 tydzień i 3 dzień. Pani dr powiedziała że ciąża prawdopodobnie nie rozwija się prawidłowo. Że pęcherzyk ciążowy jest za mały miał około 4mm... Kazała brać luteinę dopochwowo i duphaston i przyjść za tydzień. Tak bardzo cieszyłam się że będzie z nami maluszek a teraz jestem załamana. Miał ktoś podobnie? Jest może jakaś szansa?
czarrownica
Ślicznie wyglądasz [emoji5]15 + 1 tc dziś rano. Zobacz załącznik 776613
reklama
czarrownica
Witaj w naszym gronie Stosuj się do zaleceń lekarza i bądź dobrej myśli a na pewno będzie wszystko dobrze. Martwienie się to najgorsze co możesz teraz robić, odpocznij, zrelaksuj się. Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki.Hej kobietki