reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

przepieknie :) sliczna ta sukienka, moge zapytac gdzie zakupiona??

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Emilja0308 wejdz na tego linka do bloga (widzisz link przy zdjeciu tu wyżej?) Tam podalam nick sprzedawcy z allegro. Przeczytaj tez co tam na blogu napisalam bo krawcowa zrobila mi male poprawki ale one nie muszą byc konieczne, zalezy od Twojej budowy. Ja zastanawialam sie albo nad ta beżowa (ale to bardzo jasny beż) albo bordową. Postawiłam na beż i jestem zadowolona bardzo! :)

reklama
15 + 1 tc :) dziś rano.
15 +1 tc.jpg

Załączniki

• 15 +1 tc.jpg
    15 +1 tc.jpg
    74,4 KB · Wyświetleń: 621
u mnie to samo nawet mialam jechac do Mikolajek na basen golebiewskiego, ale wydarlam sie na mojego ze wygladam jak zaniedbana a nie w ciazy;(

reklama
jeśli to do mnie to dziękuję oraz nie zawstydzaj mnie :)

Moja też jak spożywcza, ale rajstopki ładnie równają :p
Nie jak spożywcza ładny ciążowy brzuszek :)
Chyba tez muszę ciążowe rajtki sobie sprawić. One wyglądają podobnie u góry, jak spodnie?

To skomplikowane..na codzien jestem w Poznaniu, pochodze z mazur spod Nidzicy;)

Rozumiem :) ja mieszkam w Gdyni, a pochodzę z Kolna między Piszem, a Łomża :) także Nidzice kojarzę, bo przejeżdżamy przez nią w drodze do domku :)

Do góry