reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Jasio u niani nasikal 3 razy do nocnika, no a jak ja go wysadzilam wieczorem to nic z tego... no i juz go nie meczylam dlugim siedzeniem bo to bez sensu - nie chce zeby sie zrazil :no:

reklama
Nie, no Krupka, przegiełaś. Jak tak możesz mówić o swoim kochanym skarbie? To ja już chyba przestanę pisać na tym wątku :-:)zawstydzona/y::no:

Jestem obiektywna po prostu - znaczy staram sie :tak:

No przecież i tak bym mojego synka nie zamieniła ani na Pawełka ani nawet na Eisteina, a że głupolek póki co - co zrobić:-p :-D Ma czas - zmądrzeje :tak:

Twój synuś Krupko za to zdaje się wzorcowo zasypia w łóżeczku i przesypia nocki, co jest bardzo wielkim osiagnieciem a mój musi się zmęczyć płaczem, zeby zasnąć. Dzisiaj znowu była awantura o spanie.

no u nas może nie w pozytywnym kierunku poszło ale mały się kłóci jak cos mu nie pasuje i nadodatek skubaniec ręką wyma****e:angry: mały buntownik nam rośnie:-)

Jasio wykazuje ogromne zainteresowanie odkurzaczem - jest ono na tyle silne ze jak mu go zaslanialam to z calej sily mnie odpychal od siebie :szok:
No i dzis zaczal tak fajnie skakac w krzeselku :tak:

Nie jest to moze osiagniecie ale nabil sobei dzis pierwszego guza na czole - tak sie gramolil ze walnal glowa w podloge. Ale tylko jeknal - twardziel z niego :tak: Twardoglowy :-D

Mysz u nas też pierwszy guz na czole (po prawej stronie) no ale synuś z tygodnia na tydzień coraz bardziej boi sie odkurzacza. No i wyraźnie stara się wyrazić nam gestami swoje zdanie, jak nie chce już jeść, to odsuwa mi łyżeczkę ręką. No i powiem wam, że jest coraz bardziej kochany. Dzisiaj tak słodko powiedział do mnie mama (wcześniej mówił tylko tonem wołająco-płaczliwym a dziś zabrzmiało to tak radośnie) że mnie powalił.

Gratulujemy wszystkim mamom osiągnięć małych wielkich pociech:tak:
Nasz szkrab też interesuje się odkurzaczem i wszystkim co buczy:szok:. Jeżeli pojawia sie ten przedmiot na horyzoncie to zaczyna mówić "bu". Siniaków to miał już sporo bo powoli zaczyna chodzić:-D.

reklama
Brawo dla dzielnego Jasia!!!:-)

-Moja Zuzia gada jak najęta (tym razem) gaga, giegie, agie, kie itp. dziwne śmiszne ;-)
-zakochała się w pralce, która pierze, po prostu jak zahipnotyzowana wpatruje się w wibrującą praleczkę, normalnie "dirty dancing" ... po polsku "wirujący ...";-)
-sama wkłada sobie do buźki kawalki jedzenia, które jej położę na talerzyku
-na wszystko pokazuje paluszkiem
-może to nie osiągnięcie, pewnie wasze dzieci też tak robią, ale Zuzia jest takim śmieszkiem, że ja sama pękam ze śmiechu, chicha się na każdym kroku i nauczyła się ostatnio w trakcie śmiechu tak zapowietrzać śmiesznie, efekt jest kosmiczny.

Do góry