reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

mamo Q - a to spryciarz patrz, on od razu 2 słowa mowi, a zeby tyle sie nie rozgadywac to zrobil mix:-D

mam na twarzy pieprzyk i kacperkowi sie bardzo podoba ( z reszta pozostałe piperzyki tez) i wiecie jak ja sie smieje jak on tym swoim paluchem celuje mi w ten pieprzyk na twarzy? mine ma taka zadowoloną z siebie, ze hej. oprocz tego robi tez przeglad innych piprzykow i sprawdza czy aby nie ma zadnych zmian dusząc paluchem:-D. oczywiscie to nie jest zadne osiagniecie.

bardzo sie cieszymy ze wszystkich wielkich i mniejszych osiągniec naszych dzieciaczkow malutkich i przekochanych. i czekamy na więcej, więcej...:tak:

reklama
no prosze jaki Quntus sprytny :-)

Jasio ostatnio tez rozgadany - "baba", oba", "aba" no i calkiem ladne "mama" mu tez wychodzi :tak:

gratulacje dla Quintuska, poliglota z niego bedzie,jak juz teraz ladnie wyrazy laczy;-):-)

u nas powoli swiadome mama, w koncu do mnie skierowane nie do roslinek i wszystkiego dookola:tak:

Szerlock Kapsio oglada pieprzyki a Quinten uszy ciągle sprawdza czy sa na swoim miejscu u każdego:-).

jeszcze troche i zacznie zagladac i sprawdzac czy czyste sa, nic sie przed Quintusiem nie ukryje:-D

a Sönni od kilku dni sam sobie w koncu butelke trzyma:tak: nareszcie zrozumial o co w tym chodzi i ze trzeba ja do buzi wsadzic nie do nosa, no i dobra strona do tego:-D

no to gratulacje dla Sonke :-) I dla Ciebei to bedzie duze ulatwienie :-)
z butelka to mam spokoj na szczescie od kilku miesiecy - Jasio jakos wyjatkowo wczesnie zaczal trzymac sam (nawet bez uchwytow, ktore niepotrzebnie kupilam). Juz zapomnialam jak to jest trzymac butelke dziecku, bo Jasio wrecz nie lubi i wyrywa - taki jest samodzielny ;-)
W ogole to widze ze moj Jasio naprawde jest kochanym dzieckiem - wie ze czasem msuze popracowac i naprawde potrafi sie sam ladnie soba zajmowac :tak:

Gratulujemy nowych osiągnieć a troche tego było. To teraz nasze osiągnięcia.
1. Rafał chodzi trzymany za rączki ale dość szybko się męczy.
2. Nauczył się pić z niekapka i pięknie to robi.
3. Wdraouje się na leżaczek, najpierw staje przy nim a potem zakłada jedną nogę i siup juz jest na górze i sobie siedzi na nogach, a zaraz potem staje w leżaczku.

Mysz myślę że to wstawanie u Jasia to wróży rychłym raczkowaniem.

reklama
ewula - albo rychłym chodzeniem:-D

z calego serca gratulujemy tych niebanalnych wyczynow wszystkim maluszkom. teraz to juz kazdy dzien przynosi cos nowego i wielkiego

Do góry