reklama
interesujace. ja zawsze mowilam, ze strzelec za prog mi nie wejdzie, bo mnie nuda zabije, a tu masz ci los! mam meza strzelca. moze to jednak jego ascendent, bo jest strzelcem z ascendentem skorpiona. a ja za to skorpionik w ascendencie lwa i ksiezycu skorpiona. podobno gorzej byc nie moze, ale ja nie narzekam! ;D
Ja bym chciala koziorozca bo moji rodzice i brat sa z pod tego znaku a ja ich poprostu uwielbiam ale co ma byc to bedzie nasze dzidzie najlepiej wiedza kiedy sie na swiecie pojawic a my tego niestety do konca nie mozemy przewidziec.Pozdrawiam
SylwiaZ
Styczniowe mamy'06
Cześć Dziewczynki, Dodeczka i Nausea, uważajcie na siebie, Już naprawde niedługo.
Moje małe jak się postara to moze urodzi się w moje urodziny. Zobaczymy.
Aniołku, zdjęcia b. milusie.
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i małych lokatorków.
Moje małe jak się postara to moze urodzi się w moje urodziny. Zobaczymy.
Aniołku, zdjęcia b. milusie.
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i małych lokatorków.
Izabelka
Oski i Wercia
U nas sporo ludzi w rodzince urodzonych w styczniu i każdy chce żeby w jego urodzinki się urodziło hihi a pewnie znając życie ominie każdego ;D
Dodeczko dużo odpoczywaj, a będzie dobrze- wiem po sobie szyjka już nie jest skrócona, więc oki. Do karmienia nie kupuję, cały czas mam zwykły bawełniany i mi z nim dobrze.
pozdrowionka
Dodeczko dużo odpoczywaj, a będzie dobrze- wiem po sobie szyjka już nie jest skrócona, więc oki. Do karmienia nie kupuję, cały czas mam zwykły bawełniany i mi z nim dobrze.
pozdrowionka
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Sylwia, Izabelko dziękuję za ciepłe słówka :-*
Sylwiu a kiedy masz urodzinki ??? Kto wie kto wie może dzidzia zrobi niespodziankę ;D
Izabelko staram się jak najwięcej odpoczywać, ale wiesz uczelnia-zajęcia-kolokwia i zaczynają mi się od przyszłego tygodnia na dobre egzaminy Cięzko ale dla mnie dzidziuś najważniejszy !!!
Ja też nie będę kupować jednak biustonosza do karmienia bo faktycznie nie ma sensu przed porodem ;D
U mnie w rodzinie też dużo osób ze stycznia ;D i nie tylko urodzinki ale imieninki... no i dzień babci ;D ;D ;D
Pozdrawiam serdecznie :*
Sylwiu a kiedy masz urodzinki ??? Kto wie kto wie może dzidzia zrobi niespodziankę ;D
Izabelko staram się jak najwięcej odpoczywać, ale wiesz uczelnia-zajęcia-kolokwia i zaczynają mi się od przyszłego tygodnia na dobre egzaminy Cięzko ale dla mnie dzidziuś najważniejszy !!!
Ja też nie będę kupować jednak biustonosza do karmienia bo faktycznie nie ma sensu przed porodem ;D
U mnie w rodzinie też dużo osób ze stycznia ;D i nie tylko urodzinki ale imieninki... no i dzień babci ;D ;D ;D
Pozdrawiam serdecznie :*
dziewczyny ja dzis się zbuntowałam na mój bolący i stawiający się brzuch i zapchany wiecznie nos.Miałam iśc tylko do apteki....wylądowałam kaaaawał dalej.Zrobiłam sobie spacer że hoho...i wiecie, warto byłd razu lepiej sie czuję!!!Pozlecam
pozdrawiam
pozdrawiam
Kasia178
Fanka BB :)
hej dziewczynki!!!
wszystkie damy radę, zobaczycie
Dodeczka, cieszę się, że po wizycie u gin wszystko ok. Sytuację mamy bardzo podobną, ja mam wytrzymam chociaż do 29 XII bo termin mam na 29 I, ale zobaczymy jak będzie. W pon idę na badania to się dowien co i jak.
Papa
wszystkie damy radę, zobaczycie
Dodeczka, cieszę się, że po wizycie u gin wszystko ok. Sytuację mamy bardzo podobną, ja mam wytrzymam chociaż do 29 XII bo termin mam na 29 I, ale zobaczymy jak będzie. W pon idę na badania to się dowien co i jak.
Papa
Dziewczyny musimy sie trzymac moja dzidzia jest nisko i cisnie na pecherz ale da sie przezyc balam sie ze jak pojde na spacer to mnie bedzie bardzo uciskac, ale nie malej sie chyba podobalo.Pozdarwiam i trzymam kciuki zebysmy wszystkie do 9 miesiaca wytrzymaly :laugh:
reklama
L
lwica
Gość
Juz tak nie duzo zostalo,niektorym z nas to juz 9 miesiac sie zaczal,wiac moga byc troszke spokojniejsze,ale do swiat to juz zleci.
Podziel się: