reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
interesujace. ja zawsze mowilam, ze strzelec za prog mi nie wejdzie, bo mnie nuda zabije, a tu masz ci los! mam meza strzelca. moze to jednak jego ascendent, bo jest strzelcem z ascendentem skorpiona. a ja za to skorpionik w ascendencie lwa i ksiezycu skorpiona. podobno gorzej byc nie moze, ale ja nie narzekam! ;D

Ja bym chciala koziorozca bo moji rodzice i brat sa z pod tego znaku a ja ich poprostu uwielbiam :D ale co ma byc to bedzie nasze dzidzie najlepiej wiedza kiedy sie na swiecie pojawic a my tego niestety do konca nie mozemy przewidziec.Pozdrawiam

Cześć Dziewczynki, Dodeczka i Nausea, uważajcie na siebie, Już naprawde niedługo.
Moje małe jak się postara to moze urodzi się w moje urodziny. Zobaczymy.
Aniołku, zdjęcia b. milusie.
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i małych lokatorków.

U nas sporo ludzi w rodzince urodzonych w styczniu i każdy chce żeby w jego urodzinki się urodziło hihi a pewnie znając życie ominie każdego ;D
Dodeczko dużo odpoczywaj, a będzie dobrze- wiem po sobie :) szyjka już nie jest skrócona, więc oki. Do karmienia nie kupuję, cały czas mam zwykły bawełniany i mi z nim dobrze.
pozdrowionka

Sylwia, Izabelko dziękuję za ciepłe słówka :-*

Sylwiu a kiedy masz urodzinki ??? Kto wie kto wie może dzidzia zrobi niespodziankę ;D

Izabelko staram się jak najwięcej odpoczywać, ale wiesz uczelnia-zajęcia-kolokwia i zaczynają mi się od przyszłego tygodnia na dobre egzaminy :( Cięzko ale dla mnie dzidziuś najważniejszy !!!
Ja też nie będę kupować jednak biustonosza do karmienia bo faktycznie nie ma sensu przed porodem ;D
U mnie w rodzinie też dużo osób ze stycznia ;D i nie tylko urodzinki ale imieninki... no i dzień babci ;D ;D ;D
Pozdrawiam serdecznie :*

dziewczyny ja dzis się zbuntowałam na mój bolący i stawiający się brzuch i zapchany wiecznie nos.Miałam iśc tylko do apteki....wylądowałam kaaaawał dalej.Zrobiłam sobie spacer że hoho...i wiecie, warto było_Od razu lepiej sie czuję!!!Pozlecam:)
pozdrawiam

hej dziewczynki!!!

wszystkie damy radę, zobaczycie :)

Dodeczka, cieszę się, że po wizycie u gin wszystko ok. Sytuację mamy bardzo podobną, ja mam wytrzymam chociaż do 29 XII bo termin mam na 29 I, ale zobaczymy jak będzie. W pon idę na badania to się dowien co i jak.

Papa

Dziewczyny musimy sie trzymac moja dzidzia jest nisko i cisnie na pecherz ale da sie przezyc balam sie ze jak pojde na spacer to mnie bedzie bardzo uciskac, ale nie malej sie chyba podobalo.Pozdarwiam i trzymam kciuki zebysmy wszystkie do 9 miesiaca wytrzymaly :laugh:

reklama
Juz tak nie duzo zostalo,niektorym z nas to juz 9 miesiac sie zaczal,wiac moga byc troszke spokojniejsze,ale do swiat to juz zleci.

Do góry