reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
ja jeszcze troszkę, od 16. XII stoje w dołkach startowych:)Na razie sapie i dyszę;(i puchne ofc. Czy wasze nogi i ręce też takie strasznie spuchnięte?????????????

reklama
UDANEGO MIKOŁAJA-TZN PRZYSTOJNEGO I HOJNEGO":)

PS Ja dzis stwierdziłam obiektywnie, że moge zarabiac jako mikołao, jak mówię 'HO, HO, HO MERRY CHRISTMAS' to brzuch rusza mi się sam:)SUPER

dziewczyny co robicie zeby tak nie puchnac ja dzisiaj wstalam z napompowanymi lapkami, stopami i na twarzy czuje ze tez jakos mi pulchno.....wczoraj byla u lekarza widzial moje napuchniete nogi ale nic nie powiedzial....poza tym ze troche puchna nogi....

..i jeszcze mało pić ( u mnie to nie mozliwe, bo ja piję wodę głównie jak młode karibu!!!)...Myfa ja mam koszmarnie spuchnięte i ręce i nogi i juz nic nie pomaga....muisz wytrzymać, w skrajnych przypadkach taka opuchlizna to zatrucie ciążowe, więc koniecznie zgłoś lekarzowi!!!!!!!!!!!!!!!

pic trzeba bo mozna sie odwodnic....lekarz wczoraj widzial ze mam spuchniete nogi ale tylko powiedzial" o wiedze ze nogi puchna" nie mam innych objawow wiec mysle ze to nie zatrucie ciazowe, mam nadzieje ze jutro przejdzie a jak nie to pojde do lekarza....herbate dla kobiet w ciazy hippo pijecie? ona jest nma skrzypie czy jakos tak przeciw obrzekom....? przestane smazone jesc i sol wyeliminuuje ....
Nausea nie pocieszylas :-) ;-)

reklama
Myfa, mniej soli, to ona zatrzymuje wodę w organizmie. Cudów się nie spodziewaj, przecież w ciązy jesteś i masz prawo puchnąć. A zatrucie to raczej nie jest.
Przy zatruciu puchłabyś i przybierałoby Ci automatycznie na wadze w tempie zastraszającym, a z tego co widziałam na zdjątkach (ślicznych zresztą), to nic takiego się nie dzieje. Pozdrowionka i głowa do góry

Do góry