reklama
dziewczyny jesteście niemożliwe!!!!
Nie spodziewałam się takiego odzewu.....mój chłopiec ma więcaj cioć niz mu się wydaje
Anusia widac widac!!!
Aga_sto nie migaj sie jak migawka....do robienia zdjęć marsz!!!!
Izabelka doceniam chęci na pewno masz rację!!
aga no Ty to w ogóle jesteś dla mnie guru od usg.Oczka i ssany paluszek-no bomba!!!
padiqq ale przygody miałas z interpr. usg
Sylwia to podobno stópka od dołu nie rączka, ale ja tez się nabrałam
POZDROWIONKA MAMUSKI
Nie spodziewałam się takiego odzewu.....mój chłopiec ma więcaj cioć niz mu się wydaje
Anusia widac widac!!!
Aga_sto nie migaj sie jak migawka....do robienia zdjęć marsz!!!!
Izabelka doceniam chęci na pewno masz rację!!
aga no Ty to w ogóle jesteś dla mnie guru od usg.Oczka i ssany paluszek-no bomba!!!
padiqq ale przygody miałas z interpr. usg
Sylwia to podobno stópka od dołu nie rączka, ale ja tez się nabrałam
POZDROWIONKA MAMUSKI
Kasia178
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny za mile słowa, mam nadzieję, że Bartkowi dobrze mieszka się w moim brzuszku
Anusiakanusia, mama jak modelka, córeczka będzie małą ślicznotką
Nausea, porownałam z moimi zdjęciami, opisanymi przez lekarza i wydaje mi się, że na Twoich jest (są bardzo podobne kształtem do moich):
1. dowód tego, że to chłopczyk, czyli jajeczka, mój pan dr opisał "jajuszka"
2. brzuszek
3. ładnie widoczna bużka, z zaznaczonym noskiem, wyraźnymi oczodołami i zaznaczoną żuchwą, wyglada jakby twój synek się uśmiechał
4. stópka
Anusiakanusia, mama jak modelka, córeczka będzie małą ślicznotką
Nausea, porownałam z moimi zdjęciami, opisanymi przez lekarza i wydaje mi się, że na Twoich jest (są bardzo podobne kształtem do moich):
1. dowód tego, że to chłopczyk, czyli jajeczka, mój pan dr opisał "jajuszka"
2. brzuszek
3. ładnie widoczna bużka, z zaznaczonym noskiem, wyraźnymi oczodołami i zaznaczoną żuchwą, wyglada jakby twój synek się uśmiechał
4. stópka
L
lwica
Gość
Ja wlasnie mam podobne wiec nie ma problemu z odroznieniem co jest co.
Aniusiakanusia wygladasz super a wielkosc kazdy ma inny,nie ma co sie przejmowac.
Aniusiakanusia wygladasz super a wielkosc kazdy ma inny,nie ma co sie przejmowac.
Dziewczyny bo Wy miałyście robione na dobrym monitorze, a ja niestety nie, dlatego takie problemyAle czechow faktycznie piękne zdjęcie.Wiecei co, ja chyba pójde na jakies wypasione usg przed rozwiązaniem,żeby mieć taką pamiątkę, co o tym sądzicie??
reklama
nie polecam. ja bylam na takim super usg. obraz z projekcja na monitor zajmujaca pol sciany.
prawde mowiac wszystko zaleozy od lekarza i od ruchliwosci dziecka. ja u mojej lekarki na jej kiepskim monitorze lepiej widze niz te superpowiekszenia i spektakularne ujecia. on caly czas mi opowiadal co widzi na tej scianie, a ja tylko kiwalam glowa i nic. jakies bohomazy, ale zadnej sensownej tresci... no i moj maz tak samo. a zdjecia tawarzy do dzis nie mam, bo bobas nie ma ochoty na sesje powyzej pasa. mozliwe sa tylko ponizej...hehehe. jakis exhibicjonista mi zakielkowal.
prawde mowiac wszystko zaleozy od lekarza i od ruchliwosci dziecka. ja u mojej lekarki na jej kiepskim monitorze lepiej widze niz te superpowiekszenia i spektakularne ujecia. on caly czas mi opowiadal co widzi na tej scianie, a ja tylko kiwalam glowa i nic. jakies bohomazy, ale zadnej sensownej tresci... no i moj maz tak samo. a zdjecia tawarzy do dzis nie mam, bo bobas nie ma ochoty na sesje powyzej pasa. mozliwe sa tylko ponizej...hehehe. jakis exhibicjonista mi zakielkowal.
Podziel się: