reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Nausea nie stety Ci nie pomoge bo sie na tym kompletnie nie znam

Kasia Anusiakanusia brzusie sliczne i mamusie jak modelki ciaza Wam sluzy gratuluje :laugh:

reklama
dziewczyny jesteście niemożliwe!!!!
Nie spodziewałam się takiego odzewu.....mój chłopiec ma więcaj cioć niz mu się wydaje:)

Anusia widac widac!!!

Aga_sto nie migaj sie jak migawka....do robienia zdjęć marsz!!!! ;)

Izabelka doceniam chęci na pewno masz rację!!

aga no Ty to w ogóle jesteś dla mnie guru od usg.Oczka i ssany paluszek-no bomba!!!

padiqq ale przygody miałas z interpr. usg;)

Sylwia to podobno stópka od dołu nie rączka, ale ja tez się nabrałam:)

POZDROWIONKA MAMUSKI

dzięki dziewczyny za mile słowa, mam nadzieję, że Bartkowi dobrze mieszka się w moim brzuszku ;)

Anusiakanusia, mama jak modelka, córeczka będzie małą ślicznotką :)

Nausea, porownałam z moimi zdjęciami, opisanymi przez lekarza i wydaje mi się, że na Twoich jest (są bardzo podobne kształtem do moich):

1. dowód tego, że to chłopczyk, czyli jajeczka, mój pan dr opisał "jajuszka" ;)
2. brzuszek
3. ładnie widoczna bużka, z zaznaczonym noskiem, wyraźnymi oczodołami i zaznaczoną żuchwą, wyglada jakby twój synek się uśmiechał :)
4. stópka

LKasia178 wiesz,Twój opis brzmi przekonywująca,dzięki.Jednak, nr 2 to chyba jednak jest główka z góry, tam myślę sobie,choc pewna nie jestem.
Pozdrawiam cie dzielna rozszyfrowywaczko usg:)
buźka

Po przeczytaniu kilku postów postanowiłam się pochwalić swoim maleństwem ;D

Co prawda zdjęcie już ma trochę czasu ale jest słodkie. :p

_549123_n.jpg

Ja wlasnie mam podobne wiec nie ma problemu z odroznieniem co jest co.

Aniusiakanusia wygladasz super a wielkosc kazdy ma inny,nie ma co sie przejmowac.

Dziewczyny bo Wy miałyście robione na dobrym monitorze, a ja niestety nie, dlatego takie problemy:(Ale czechow faktycznie piękne zdjęcie.Wiecei co, ja chyba pójde na jakies wypasione usg przed rozwiązaniem,żeby mieć taką pamiątkę, co o tym sądzicie??

reklama
nie polecam. ja bylam na takim super usg. obraz z projekcja na monitor zajmujaca pol sciany.
prawde mowiac wszystko zaleozy od lekarza i od ruchliwosci dziecka. ja u mojej lekarki na jej kiepskim monitorze lepiej widze niz te superpowiekszenia i spektakularne ujecia. on caly czas mi opowiadal co widzi na tej scianie, a ja tylko kiwalam glowa i nic. jakies bohomazy, ale zadnej sensownej tresci... no i moj maz tak samo. a zdjecia tawarzy do dzis nie mam, bo bobas nie ma ochoty na sesje powyzej pasa. mozliwe sa tylko ponizej...hehehe. jakis exhibicjonista mi zakielkowal.

Do góry