reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Nausea nie stety Ci nie pomoge bo sie na tym kompletnie nie znam

Kasia Anusiakanusia brzusie sliczne i mamusie jak modelki ciaza Wam sluzy gratuluje :laugh:

reklama
dziewczyny jesteście niemożliwe!!!!
Nie spodziewałam się takiego odzewu.....mój chłopiec ma więcaj cioć niz mu się wydaje:)

Anusia widac widac!!!

Aga_sto nie migaj sie jak migawka....do robienia zdjęć marsz!!!! ;)

Izabelka doceniam chęci na pewno masz rację!!

aga no Ty to w ogóle jesteś dla mnie guru od usg.Oczka i ssany paluszek-no bomba!!!

padiqq ale przygody miałas z interpr. usg;)

Sylwia to podobno stópka od dołu nie rączka, ale ja tez się nabrałam:)

POZDROWIONKA MAMUSKI

dzięki dziewczyny za mile słowa, mam nadzieję, że Bartkowi dobrze mieszka się w moim brzuszku ;)

Anusiakanusia, mama jak modelka, córeczka będzie małą ślicznotką :)

Nausea, porownałam z moimi zdjęciami, opisanymi przez lekarza i wydaje mi się, że na Twoich jest (są bardzo podobne kształtem do moich):

1. dowód tego, że to chłopczyk, czyli jajeczka, mój pan dr opisał "jajuszka" ;)
2. brzuszek
3. ładnie widoczna bużka, z zaznaczonym noskiem, wyraźnymi oczodołami i zaznaczoną żuchwą, wyglada jakby twój synek się uśmiechał :)
4. stópka

LKasia178 wiesz,Twój opis brzmi przekonywująca,dzięki.Jednak, nr 2 to chyba jednak jest główka z góry, tam myślę sobie,choc pewna nie jestem.
Pozdrawiam cie dzielna rozszyfrowywaczko usg:)
buźka

Po przeczytaniu kilku postów postanowiłam się pochwalić swoim maleństwem ;D

Co prawda zdjęcie już ma trochę czasu ale jest słodkie. :p

_549123_n.jpg

Ja wlasnie mam podobne wiec nie ma problemu z odroznieniem co jest co.

Aniusiakanusia wygladasz super a wielkosc kazdy ma inny,nie ma co sie przejmowac.

Dziewczyny bo Wy miałyście robione na dobrym monitorze, a ja niestety nie, dlatego takie problemy:(Ale czechow faktycznie piękne zdjęcie.Wiecei co, ja chyba pójde na jakies wypasione usg przed rozwiązaniem,żeby mieć taką pamiątkę, co o tym sądzicie??

reklama
nie polecam. ja bylam na takim super usg. obraz z projekcja na monitor zajmujaca pol sciany.
prawde mowiac wszystko zaleozy od lekarza i od ruchliwosci dziecka. ja u mojej lekarki na jej kiepskim monitorze lepiej widze niz te superpowiekszenia i spektakularne ujecia. on caly czas mi opowiadal co widzi na tej scianie, a ja tylko kiwalam glowa i nic. jakies bohomazy, ale zadnej sensownej tresci... no i moj maz tak samo. a zdjecia tawarzy do dzis nie mam, bo bobas nie ma ochoty na sesje powyzej pasa. mozliwe sa tylko ponizej...hehehe. jakis exhibicjonista mi zakielkowal.

Do góry