reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Nausea, gratuluję, całkiem spory ten twój synek, teraz to już możesz spokojnie czekać na niego, jest na tyle duży i silny, że sobie poradzi Ale lepiej niech jeszcze trochę pomieszka sobie w Tobie
A to mieszkanko mojego Bartka podczas wczorajszego spacerku ... na balkon
A to mieszkanko mojego Bartka podczas wczorajszego spacerku ... na balkon
L
lwica
Gość
Coraz wieksze te nasze, a raczej dzieciaczkow mieszkanka.Kasia bardzo ladnie wygladasz,malenstwo napewno tez bedzie sliczniutkie.
Nusea Twoj synek niezle rosnie,ale chyba tez nie bede pomocna,na moich zdjeciach wyraznie widac dzidziusia,lekarz staral sie zrobic jak najwyrazniejsze zdjecie dla mamusi i tatusia,a osobno takie jak Twoje dla wlasnych potrzeb.
Nusea Twoj synek niezle rosnie,ale chyba tez nie bede pomocna,na moich zdjeciach wyraznie widac dzidziusia,lekarz staral sie zrobic jak najwyrazniejsze zdjecie dla mamusi i tatusia,a osobno takie jak Twoje dla wlasnych potrzeb.
SylwiaZ
Styczniowe mamy'06
NAusea, gratuluję. Ale synuś śliczny. NO i ułożony jak trzeba.
Ja też widzę główkę na zdjęciu 2. Tam pewnie gin mierzył obwód główki. A na ostatnim maleńki przycisnął stópkę. Widziałam też coś takiego w wykonaniu mojego dzeicka. Sama słodycz.
Kasiu, jak ładnie wyglądasz, fajnie Bartkowi w takim ślicznym baseniku.
Pozdrawiam Was dziewczynki i Wasze śliczne maleństwa
Ja też widzę główkę na zdjęciu 2. Tam pewnie gin mierzył obwód główki. A na ostatnim maleńki przycisnął stópkę. Widziałam też coś takiego w wykonaniu mojego dzeicka. Sama słodycz.
Kasiu, jak ładnie wyglądasz, fajnie Bartkowi w takim ślicznym baseniku.
Pozdrawiam Was dziewczynki i Wasze śliczne maleństwa
Dzięki dziewczyny,Myfaco do główki nie byłam pewna, chodzi o 2-gie zdjęcie,ale tak mi się wydaje.A a na ostatnim też tak myślałąm,że stópkaProsiłam o zdjęcia buzi, więc też tam gdzieś jest
Kasia ładna mamusia i brzusio taki kształtny, fajowo
lwica rośnie rosnie, 3 tygodnie temu miał zaledwnie 1050g, a teraz 1880!!!Ja niestety nie mam takiego szczęścia.Wszstkie usg robione w szpitalu, a tam trudno o taką prośbę.Cieszę się tylko,że dobrzy specjaliści choć chciałąbym fotkę wyraźną.
Sylwia dzięki, pewnie masz racje co do zdjęc, Myfa też tak sądzi
Kasia ładna mamusia i brzusio taki kształtny, fajowo
lwica rośnie rosnie, 3 tygodnie temu miał zaledwnie 1050g, a teraz 1880!!!Ja niestety nie mam takiego szczęścia.Wszstkie usg robione w szpitalu, a tam trudno o taką prośbę.Cieszę się tylko,że dobrzy specjaliści choć chciałąbym fotkę wyraźną.
Sylwia dzięki, pewnie masz racje co do zdjęc, Myfa też tak sądzi
reklama
Podziel się: