reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Aniolku super wygladasz.gratuluje sesji zdjeciowej i meza fotografa amatora a moze nie amatora :)
nausea dzidzius sliczny i duzy :)
Kasia wygladasz kwitnaco ,ciaza ci sluzy .
Zreszta wszystkie brzusie sa sliczne oprocz mojego moj po ciazy jest be i ten szew :(
taka czerwona krecha ,ale najwazniejsze ze mam Aleksa

reklama
DziOObek pisze:
Aniolku super wygladasz.gratuluje sesji zdjeciowej i meza fotografa amatora a moze nie amatora :)
nausea dzidzius sliczny i duzy :)
Kasia wygladasz kwitnaco ,ciaza ci sluzy .
Zreszta wszystkie brzusie sa sliczne oprocz mojego moj po ciazy jest be i ten szew :(
taka czerwona krecha ,ale najwazniejsze ze mam Aleksa

mąż określil siebie jako amator plus.. :) i jak by cos i bedze musial zmieniac zawod to moze zajac sie fotografowaniem:)
ale najbardziej inspiruja go ploty:)

p8gp.jpg
To ja w 30 tygodniu, prawie nie widac, cio? ;D
pb010001yc.jpg

Anusiu, wow, super ładna i elegancka/ekstrawagancka z Ciebie Mamcia.
Nausea, wyraźnie widać dwie ciemniejsze plamki po prawej stronie - to oczka, maleństwo jest przecież boczkiem na tym zdjęciu i nosek też mu widać.

Nauseo!
Ja niestety nie pomogę ci z interpretacją. Sama mam z tym problemy. mam zdjęcie pupy Zuzanki , gdzie podobno widać również wargi sromowe, lekarz nam pokazywał , ale ja tam nic nie widzę. ;D Najlepszy był mój mąż na usg powiedział cyt."o tutaj chyba jest główka" a lekarz "tutaj to akurat jest rączka". Wcale mu się nie dziwię , sama mam problem z odróżnienieniem poszczególnych częsci ciała maleństwa, czasem wyobraźnia ponosi.

Kasiu!
Ślicznie wyglądasz ,brzusio masz taki ładniutki , okrąglutki.

Dziobku!
Twój brzuszek napewno nie jest bee. Jeszcze trochę blizna zblednie .

Anusia!
Brzusio słodki , zdecydowanie ci z nim do twarzy.

nauseo, jedno rozpoznaje na 100 pro, bo mamtakie samo zdjecie. na drugim zdjeciu widac glowke, a ten maly punkcik kolo glowki to raczka, bo dzidzius ssal wlasnie paluszka.
na pierwszym widac calego dzidziusia z boku. troche oddalone zdjecie, ale wydaje mi sie, ze bobas jest juz taki duzy, ze cale zdjecie od glowki po prawej do nozek po lewej jest mozliwe tylko pod katem.
ostatnie dwa niestetynic mi nie mowia.
gartuluje dziewczyny checi do zdjec, wygladacie pieknie. ja wygladam jak na moj gust niezbyt interesujaco i uciekam przed objektywem. tlumaczej mojemu mezowi, ze slonie to moze fotografowac w zoo........ musialam jednak przyrzec, ze dam sfotografowac jurto przynajmniej brzuch na pamiatke, zeby bobas wiedzial jak wygladala jego chalupka. straszna sprawa.
pewnie klisza peknie, albo raczej czip. ;D

reklama
Hej mamuśki wyglądacie świetnie!
Nausea ja też nie pomogę hihi dla mnie to koszmar jak chodzi o USG - nic nie widzę. Zastanawiam się czy jutro coś zobaczę ;D Ale wydaje mi się że widać Twojego chłopca na pierwszym zdj prawie całego- po prawej główkę i ułożony łukiem resztą ciałka w lewą. Uff jak to opisać ;) dobra zostawiam to expertom ;D

Do góry