reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
URL=http://img127.imageshack.us/my.php?image=mmartamaa9ot.jpg]
mmartamaa9ot.th.jpg
[/URL]

reklama
no i teraz wyszło jeszcze lepiej!!!
termin mam na 9 stycznia ale brzuch mi tak urusł niedawno jeszcze dwa tygodnie temu nie był taki pokaźny ale moja córeczka teraz szybko rośnie a ja z nią!!!!!!!

pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy!!!

NAUSEA TO MOJE TAK ZWANE ŚPIĄCE SKARPETKI :laugh:
BEZ NICH NIE KŁADE SIE SPAC !!!

MI TEŻ SIĘ PODOBA MAM NADZIEJE ŻE NIE ROZLEJE SIE NA BOKI ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? BO TO BY BYŁO STRASZNE!!!
BARDZO DZIĘKUJE ZA MIŁE SŁOWA ONE SĄ BARDZO BUDUJACE SZCZEGÓLNIE OD OBCYCH BO RODZINA I MÓJ KOCHANY NIE MAJĄ WYJŚCIA MUSZĄ BYĆ MILI I NIE ZAWSZE WIADOMO CO JEST PRAWDĄ A CO NIE!!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKIE DUŻE BRZUSZKI!!!!

super brzuszki dziewczyny ,czechow pogratulowac tatusiowi wyobrazni :) a brzuszek martki jak z ksiazki poprostu superanckie te wasze brzuszki :)
marzy mi sie kolejna ciaza i taki wieeeeelki brzuch :) oczywiscie jeszcze nie teraz :)

reklama
Do góry