reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
nadmienie jeszcze ze to zdjecie bylo zrobione niedawno maly sobie ubzdural zeby mu wlozyc bluze i chodzil w niej przec pol godzinya plakal drugie pol jak mu zdjelam ja ze skory bym sie obdarla a on bluza i jeszcze kaptur na glowie
ma pomysly ze hohoho
ma pomysly ze hohoho
Vitall - Doda
Fanka BB :)
nausea, kasia dzięki :-* Tyle że wiesz ja cały czas mam jakieś zajęcie, a nasze maleństwo tak kopie że mi normalnie brzuszek "wybrzusza" w tym miejscu Wczoraj wieczór siedzieliśmy z mężem i oglądaliśmy film a maleństwo najpierw zaczęło rozrabiać po prawej stronie później przemieściło się na środek, pokopało pokopało a później przemieściło się na prawą stronę. kopnęło i zasnęło (i to wszystko widzieliśmy tzn. ruchy brzuszka wskazywały gdzie dzidziuś jest ) No coś pięknego Ja się tylko martwię co będzie jak ono urośnie, tak np. ok.7-8miesiąca, bo w 9 to nawet nie mówię
Ja martwię się tylko tym, że własnie nasza Kruszynka wcale tyle godzin nie śpi !!! No chyba że przez sen kopie ??? Dziś już jest spokojniej, ale ostatnie 2 dni to była masakra !!! No dosłownie co jakieś 30min kopało, i nie raz ale kilka razy ;D A może jemu/ jej jest źle
A tu tyle muszę czekać na wizytę u gin
DziOObek to jak będzie niedługo dwóch ganiać w bluzach i kapturach na głowie to taki mały gang się zrobi Zobaczymy czy Twoje przeczucia się sprawdzą Ja też czuję że my będziemy mieli synusia Zobaczymy... ;D
Pozdrawiam serdecznie :-*
Ja martwię się tylko tym, że własnie nasza Kruszynka wcale tyle godzin nie śpi !!! No chyba że przez sen kopie ??? Dziś już jest spokojniej, ale ostatnie 2 dni to była masakra !!! No dosłownie co jakieś 30min kopało, i nie raz ale kilka razy ;D A może jemu/ jej jest źle
A tu tyle muszę czekać na wizytę u gin
DziOObek to jak będzie niedługo dwóch ganiać w bluzach i kapturach na głowie to taki mały gang się zrobi Zobaczymy czy Twoje przeczucia się sprawdzą Ja też czuję że my będziemy mieli synusia Zobaczymy... ;D
Pozdrawiam serdecznie :-*
L
lwica
Gość
Bata ten trening faktycznie moze sie sprzydac,ale z drugiej strony to fajnie byloby pospac w nocy poki jeszcze mozna.
DziOObek
Styczniowe mamy'06
a ja dziewczyny mam ostatnio skurcze takie krociutkie ale jednak skurcze mowilam dzisiaj temu lekarzowi co mi robil USG i powiedizal ze to normalne ale mnie sie wydaje dziwne bo nigdy dotad nie mialam nic takiego .w poniedzialek ide do mojego gina wiec zobaczymy co on powie na to .
reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
kacha napewno się niedługo doczekać i jak niektóre dzieczyny będziesz po nocach marudzić do maleństwa żeby dało jeszcze troszkę pospać mamusi ;D Trzymam kciuki
Izabelko ja bym Ci radziła abyś uważała z długimi spacerami, wędrówkami etc. moja bratowa mnie ostrzegała zaraz na początku żebym za długo i daleko nie spacerowała bo ona po jednym dłuższym spacerze dostała własnie takich bólów brzucha i zaczęła plamić, gin ją oświecił że nie wolno tyle chodzić, bo to za duże obciążenie. Ja staram się co jakiś czas posiedzieć z nóżkami w górze, o ile to możliwe, albo położyć się na chwilkę, no bo dodtkowo cierpią na tym wszystkim nasze nóżki...
DziOObek skoro czujesz że coś nie tak, to najlepiej jak zapytasz swojego lekarza, a napewno Cię uspokoi, czego bardzo mocno życzę i jestem pewna Ojej jak ja bym już chciała USG i wiedzieć że wszystko jest wporządku...
Życzę duuużo zdróweczka Pozdrawiam serdecznie, buziaczki :-*
Izabelko ja bym Ci radziła abyś uważała z długimi spacerami, wędrówkami etc. moja bratowa mnie ostrzegała zaraz na początku żebym za długo i daleko nie spacerowała bo ona po jednym dłuższym spacerze dostała własnie takich bólów brzucha i zaczęła plamić, gin ją oświecił że nie wolno tyle chodzić, bo to za duże obciążenie. Ja staram się co jakiś czas posiedzieć z nóżkami w górze, o ile to możliwe, albo położyć się na chwilkę, no bo dodtkowo cierpią na tym wszystkim nasze nóżki...
DziOObek skoro czujesz że coś nie tak, to najlepiej jak zapytasz swojego lekarza, a napewno Cię uspokoi, czego bardzo mocno życzę i jestem pewna Ojej jak ja bym już chciała USG i wiedzieć że wszystko jest wporządku...
Życzę duuużo zdróweczka Pozdrawiam serdecznie, buziaczki :-*
Podziel się: