reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Sylwia teraz od jakis 2 miesiecy chyba nadrabia to ze byl spokojnym niemowlaczkiem :)
Ale jestem szczesliwa ze jest z nami .

reklama
nadmienie jeszcze ze to zdjecie bylo zrobione niedawno maly sobie ubzdural zeby mu wlozyc bluze i chodzil w niej przec pol godzinya plakal drugie pol jak mu zdjelam ja ze skory bym sie obdarla a on bluza i jeszcze kaptur na glowie :)
ma pomysly ze hohoho

nausea, kasia dzięki :-* Tyle że wiesz ja cały czas mam jakieś zajęcie, a nasze maleństwo tak kopie że mi normalnie brzuszek "wybrzusza" w tym miejscu :) Wczoraj wieczór siedzieliśmy z mężem i oglądaliśmy film a maleństwo najpierw zaczęło rozrabiać po prawej stronie później przemieściło się na środek, pokopało pokopało a później przemieściło się na prawą stronę. kopnęło i zasnęło (i to wszystko widzieliśmy :) tzn. ruchy brzuszka wskazywały gdzie dzidziuś jest :) ) No coś pięknego :) Ja się tylko martwię co będzie jak ono urośnie, tak np. ok.7-8miesiąca, bo w 9 to nawet nie mówię ;)
Ja martwię się tylko tym, że własnie nasza Kruszynka wcale tyle godzin nie śpi !!! No chyba że przez sen kopie ??? Dziś już jest spokojniej, ale ostatnie 2 dni to była masakra !!! No dosłownie co jakieś 30min kopało, i nie raz ale kilka razy ;D A może jemu/ jej jest źle :(
A tu tyle muszę czekać na wizytę u gin :(
DziOObek to jak będzie niedługo dwóch ganiać w bluzach i kapturach na głowie to taki mały gang się zrobi ;) Zobaczymy czy Twoje przeczucia się sprawdzą :) Ja też czuję że my będziemy mieli synusia :) Zobaczymy... ;D

Pozdrawiam serdecznie :-*

mój synek tez bardzo ruchliwy, czasem tak pokopie mamusie, że potem boli pobrzusze, ostatnio ma chwile aktywności w nocy i mnie budzi - trenuje mamusie na czas po porodzie ;)

a ja dziewczyny mam ostatnio skurcze takie krociutkie ale jednak skurcze mowilam dzisiaj temu lekarzowi co mi robil USG i powiedizal ze to normalne ale mnie sie wydaje dziwne bo nigdy dotad nie mialam nic takiego .w poniedzialek ide do mojego gina wiec zobaczymy co on powie na to .

reklama
kacha napewno się niedługo doczekać i jak niektóre dzieczyny będziesz po nocach marudzić do maleństwa żeby dało jeszcze troszkę pospać mamusi ;D Trzymam kciuki :)

Izabelko ja bym Ci radziła abyś uważała z długimi spacerami, wędrówkami etc. moja bratowa mnie ostrzegała zaraz na początku żebym za długo i daleko nie spacerowała bo ona po jednym dłuższym spacerze dostała własnie takich bólów brzucha i zaczęła plamić, gin ją oświecił że nie wolno tyle chodzić, bo to za duże obciążenie. Ja staram się co jakiś czas posiedzieć z nóżkami w górze, o ile to możliwe, albo położyć się na chwilkę, no bo dodtkowo cierpią na tym wszystkim nasze nóżki... :(
DziOObek skoro czujesz że coś nie tak, to najlepiej jak zapytasz swojego lekarza, a napewno Cię uspokoi, czego bardzo mocno życzę i jestem pewna :) Ojej jak ja bym już chciała USG i wiedzieć że wszystko jest wporządku...

Życzę duuużo zdróweczka :) Pozdrawiam serdecznie, buziaczki :-*

Do góry