reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Mija fajna laska z ciebie nio nio pozazdroscic a brzuszek nie przesadzajmy fajniutki i wcale nie maly:)
Paulina Twoj brzusio tez do janmniejszych nie nalezy a buzka jak malowana lala tak promienista i powazna moje gratulacje
Moj synus jak oglada ze mna forum to tylko mowi dzidzi i ciocia wszsytkie jestescie dla niego ciocie:)
bogaty w te ciocie tylko pozazdroscic :)

reklama
Śliczne brzuchalki dziewczynki!!!
My dzisiaj byliśmy na wizycie, z dzidzią wszystko ok, tylko moje wyniki strasznie spadły i dostałam masę preparatow na krew i niestety kroplówki :( mam dwa tyg, żeby je poprawić a jak nie to szpital :( Zostawilam w aptece 120z!!!! więc mam nadzieję, że te leki pomogą. Dobrze, że dzidzia zdrowa. ja od początku ciąży przytylam 3,2kg, ale ja to mialam trochę zapasu sprzed ciąży ::) więc nie jest źle, obawiam się, że dopiero teraz zacznę przybierać, ale co tam, oby mała rosła :) Leży sobie na pleckach i macha czym się da :) Fajnie było ją znowu zobaczyć :) Nie mogę doczekać się USG 3D :)
Papa, kochane!!!

kasia zazdroszcze ci tej wagi 3,2 a ja 10,2 ladna roznica a lekarz sie smieje i mowi ze dziecko sie urodzi i odrazu pojdzie do przedszkola :) mam nadizjee ze jakis drugi bobas sie gdzies tam nie zaczail bo i taki tekst slyszalam ze moze sie za bratem schowal :) musze poszukac jakis siatek centylowych dla kobiet w ciazy .

Kasiu to sporo kasy wydałaś na leki-ale zdrowie najważniejsze :)Trzymam kciuki żeby wyniki się poprawiły :)
buziaczki

No ja jak zwykle pojawiam się i multum zaległych postów... ale tempo narzucacie dziewczyny ;)
Brzuszki przeładniutkie :)
Rozstępami to ja się tak nie przejmuję, choć nie twierdzę że nie chciałabym żeby ich nie było :D Ale przecież coś czemuś a raczej komuś trzeba poświęcić ;D
Kasiu, ja nawet tyle co Ty nie przytyłam :( i też się martwię co będzie jak zacznę nagle dużo tyć :( Ale wolę o tym za często nie myśleć, bo i po co :) Kochana życzę Ci dużo zdrówka i żeby te leki pomogły, daj spokój tyle kasy !!! Szok !!! Wracaj do zdrowia i pamiętaj głowa do góry bo maluszek nie chce żebyś się smuciła !!! Buziak
Ja mam wizytę dopiero 21 a USG troszkę później więć też nie mogę się doczekać aż ujrzę naszą kruszynkę, a od wczoraj to tak daje popalić że szok... kopniaczki odchodzą dosłownie cały czas, ja nie wiem czy ono takie wyspane po nocce żeby buszować cały dzień !!!!!!!!!

Pozdrawiam serdecznie :-*

Dziewczyny brzuszki slicznosci :) :) :)
Cukier po spozyciu skoczyla mi z 77 do 113, nie wiem czy to dobrze czy zle, ale chyba nie jest zle skoro lekarz powiedzilze jak bedzie powyzej 140 to mam sie zglosic.

Dziewczyny mam pytanie od wczoraj mam jakies dziwne kucie w okolicy pecherza tak raz na jakis czas i sie zastanawiam czy to dzidzia moze uciska? Macie cos podobnego? POzdrawiam

BUNIA MOŻE PO PROSTU BRZUSIO CI ROŚNIE I DLATEGO:)Moż to ucisk na pęcherz.....
Ja mam problem ja sie najem za szybko i za dużo, to czuję jakby mi brzuch chciał wystrzelić, koszmarne uczucie. Rada lekarzy ,żeby jeść częściej a mniej jest przydatna
.Pozdrawiam

Bunia, nie martw się, pewnie maleństwo postanowiło sobie nóżkę oprzeć albo wyprostować na pęcherzu

reklama
Do góry