reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
DODECZKA a kiedy masz USG? ja mam wizyte w przyszla srode i bedzie to 21 tydzien ,wiec nie wiem czy mi zrobi usg,bo gin powiedziala,ze chcialby je zrobic miedzy 22-24 tygodniem.
a jutro ide do fryzjera i zrobie sie na bostwo,hihi ;D ;D :laugh: :laugh: (tzn.zrobie odrosty ... no i zapuszczam wlosy)chce byc ladna mamuska,a moze macie jakis pomysl na wlosy nie siegajace nawet do ramion i niestety pocieniowane.

reklama
Co do wlosow to ja mam strasznie przesuszone , chcialabym obciac ale to nie jest wskazane poniewaz mam naturalnie krecone i to bardzo wygladalabym jak owieczka, weic od lat ta sama fryzura do znudzenia, ale co zrobic mozna tylko podcinac :(

bunia ja zawsze marzylam o loczkach,jesli sa przesuszone a o ile pamietam masz ciemne wlosy to jest odzywka super WAX w aptece ja dostaniesz i na pewno poprawi sie ich wyglad po jej zastosowaniu i szybciej beda rosly.no i sa super preparaty do wlosow kreconych podkreslajace skret,pianki..itp. zazdroszcze Ci .naprawde mozesz zrobic z nich fajna fryzurke

bunia_25 jeśli juz wspomniałas o włosach, to mnie wkurza jedna rzecz: a mianowicie: przed ciążą włosy rosły mi jak na drożdżach, a teraz .... wrrrr wooolllllnnnoooooo.

a tak wogóle to zaczęły mi puchnąć nogi i pobolewa kręgosłup na samym dole....zwariować można

Ja niestey na lekcjach nie usiedzę-ciągle latam i sprawdzam ćwiczenia itd do tego latanie od sali do sali no i droga do domu. Padam po prostu :( wszystko mnie boli i kręgosłup też. Potem odpoczywam oczywiście, ale lekko nie jest...

a ja juz wogole nie wychodze tylko leze zero spacerkow jedynie dzilka albo przed blok z oskarem na lawke i to tylko jak jest ktos znajomy w poblizu zeby wrazie czego mogl sie nim zajac :(
jmuz nie daje rady troszke pochodze to bardzo boli wole jednak lezec w domu niz potem przeholowac i w szpitalu .
Dzisiaj siedzimy z Oskarem caly czas na balkonie i od czasu do czasu zagladamy na BB :0
tez jest milo i fajnie balkon duzy i wszxystko pod reka ) kochany ten moj synus ,czasami wydaje mi sie ze on wszystko rozumie .bo jak jestem z nim sama w domu to jest slodziutki i grzeczniutki ale jak tata wraca z pracy to diabel w niego wstepuje :)
Maz mowi zeby malego zapisac do zlobka na te pare miesiecy albo jakas opiekunke ale ja chyba bym jeszcze bardziej sie denerwowala gdyby byl w zlobku .
Sama niewiem .

Kacha dzieki napewno wyprobuje, wiesz z kreconymi wlosami jest tak jak sie je mam to sie chce proste i na odwrot, ciekawa jestem jakie wloski bedzie miala nasza corcia oby nie po tatusiu bo on juz troszke lysieje :) :) :).

Dzioobek jak narazie sobie radzisz a maly nie sprawia klopotu to lepiej miej go przy sobie a w wekendy bedzioe szalal z tatusiem i moze mu to wystarczy na caly tydzien.A jak masz taka pania ktora pomaga to poprostu od czasu do czasu niech sobie pojda na spacer, zreszta zobaczysz narazie z tego co piszesz Oskarek jest kochaannnyyy. :) :) :)

Izabelka a długo bedziesz jeszcze pracować? Bo ja też w oświacie i zaczynam powaznie mysleć nad L4. juz dzieciaki przychodzą i smarkają a to jeszcze nie sezon na choroby

reklama
My z mężem na USG wybieramy się w poniedziałek jak dobrze pojdzie to bedzie miał wolne!Wczoraj bylismy u lekarza, ale mąż nie widział maleństwa bo....i tu mnie cholera łapie wyszedł na chwilke na papierosa a ja w tym zcasie byałm na badaniu - ale chyba spzret to wyczół i nie bardzo było widac :p wiec w poniedziałęk moze zobaczymy nasze maleństwo!

Bunia - Kacha ma rację - ta odzywka WAX jest poprostu SUPER!!!! Mi parę lat temu odbiło i z naturalnej brunetki zrobiłam sie blondynka - wygladało ok, ale włosy -tragedia, wysuszone, zaczęły wypadac, łamac sie - a wax uratował mi je!Polecam naparwde!
Co do zapuszczania włosów to ja tez tak mam choc byłam u fryzjerki i scięłą mi koncówki, zrobiła całkiem nową fryzurkę ale nie zmieniłą długości włosw, a maiała
trudne zadanie bo mam do połowy długosci jeszcze trwała (to taki ratunek przed oklapnietymi i całkiem prostymi włosami). Wiecie ja myslałąm ze w ciazy włosy rosną strasznie szybko a tu nici z pieknych marzen o długich włosach...ale lepiej zeby były krótsze i wygladały dobrze!Ale z farbowania nei zrezygnowałam -bo nie potrafię sobie wyobrazic ze wygladam jak 7 nieszczęscie z odrostami! Pozdrawaimwszystkie piękne mamusie!!

Do góry