reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
DODECZKA a kiedy masz USG? ja mam wizyte w przyszla srode i bedzie to 21 tydzien ,wiec nie wiem czy mi zrobi usg,bo gin powiedziala,ze chcialby je zrobic miedzy 22-24 tygodniem.
a jutro ide do fryzjera i zrobie sie na bostwo,hihi ;D ;D :laugh: :laugh: (tzn.zrobie odrosty ... no i zapuszczam wlosy)chce byc ladna mamuska,a moze macie jakis pomysl na wlosy nie siegajace nawet do ramion i niestety pocieniowane.

reklama
Co do wlosow to ja mam strasznie przesuszone , chcialabym obciac ale to nie jest wskazane poniewaz mam naturalnie krecone i to bardzo wygladalabym jak owieczka, weic od lat ta sama fryzura do znudzenia, ale co zrobic mozna tylko podcinac :(

bunia ja zawsze marzylam o loczkach,jesli sa przesuszone a o ile pamietam masz ciemne wlosy to jest odzywka super WAX w aptece ja dostaniesz i na pewno poprawi sie ich wyglad po jej zastosowaniu i szybciej beda rosly.no i sa super preparaty do wlosow kreconych podkreslajace skret,pianki..itp. zazdroszcze Ci .naprawde mozesz zrobic z nich fajna fryzurke

bunia_25 jeśli juz wspomniałas o włosach, to mnie wkurza jedna rzecz: a mianowicie: przed ciążą włosy rosły mi jak na drożdżach, a teraz .... wrrrr wooolllllnnnoooooo.

a tak wogóle to zaczęły mi puchnąć nogi i pobolewa kręgosłup na samym dole....zwariować można

Ja niestey na lekcjach nie usiedzę-ciągle latam i sprawdzam ćwiczenia itd do tego latanie od sali do sali no i droga do domu. Padam po prostu :( wszystko mnie boli i kręgosłup też. Potem odpoczywam oczywiście, ale lekko nie jest...

a ja juz wogole nie wychodze tylko leze zero spacerkow jedynie dzilka albo przed blok z oskarem na lawke i to tylko jak jest ktos znajomy w poblizu zeby wrazie czego mogl sie nim zajac :(
jmuz nie daje rady troszke pochodze to bardzo boli wole jednak lezec w domu niz potem przeholowac i w szpitalu .
Dzisiaj siedzimy z Oskarem caly czas na balkonie i od czasu do czasu zagladamy na BB :0
tez jest milo i fajnie balkon duzy i wszxystko pod reka ) kochany ten moj synus ,czasami wydaje mi sie ze on wszystko rozumie .bo jak jestem z nim sama w domu to jest slodziutki i grzeczniutki ale jak tata wraca z pracy to diabel w niego wstepuje :)
Maz mowi zeby malego zapisac do zlobka na te pare miesiecy albo jakas opiekunke ale ja chyba bym jeszcze bardziej sie denerwowala gdyby byl w zlobku .
Sama niewiem .

Kacha dzieki napewno wyprobuje, wiesz z kreconymi wlosami jest tak jak sie je mam to sie chce proste i na odwrot, ciekawa jestem jakie wloski bedzie miala nasza corcia oby nie po tatusiu bo on juz troszke lysieje :) :) :).

Dzioobek jak narazie sobie radzisz a maly nie sprawia klopotu to lepiej miej go przy sobie a w wekendy bedzioe szalal z tatusiem i moze mu to wystarczy na caly tydzien.A jak masz taka pania ktora pomaga to poprostu od czasu do czasu niech sobie pojda na spacer, zreszta zobaczysz narazie z tego co piszesz Oskarek jest kochaannnyyy. :) :) :)

Izabelka a długo bedziesz jeszcze pracować? Bo ja też w oświacie i zaczynam powaznie mysleć nad L4. juz dzieciaki przychodzą i smarkają a to jeszcze nie sezon na choroby

reklama
My z mężem na USG wybieramy się w poniedziałek jak dobrze pojdzie to bedzie miał wolne!Wczoraj bylismy u lekarza, ale mąż nie widział maleństwa bo....i tu mnie cholera łapie wyszedł na chwilke na papierosa a ja w tym zcasie byałm na badaniu - ale chyba spzret to wyczół i nie bardzo było widac :p wiec w poniedziałęk moze zobaczymy nasze maleństwo!

Bunia - Kacha ma rację - ta odzywka WAX jest poprostu SUPER!!!! Mi parę lat temu odbiło i z naturalnej brunetki zrobiłam sie blondynka - wygladało ok, ale włosy -tragedia, wysuszone, zaczęły wypadac, łamac sie - a wax uratował mi je!Polecam naparwde!
Co do zapuszczania włosów to ja tez tak mam choc byłam u fryzjerki i scięłą mi koncówki, zrobiła całkiem nową fryzurkę ale nie zmieniłą długości włosw, a maiała
trudne zadanie bo mam do połowy długosci jeszcze trwała (to taki ratunek przed oklapnietymi i całkiem prostymi włosami). Wiecie ja myslałąm ze w ciazy włosy rosną strasznie szybko a tu nici z pieknych marzen o długich włosach...ale lepiej zeby były krótsze i wygladały dobrze!Ale z farbowania nei zrezygnowałam -bo nie potrafię sobie wyobrazic ze wygladam jak 7 nieszczęscie z odrostami! Pozdrawaimwszystkie piękne mamusie!!

Do góry