kacha ja mam wizytę dopiero 21 września i wtedy mam się umówić dopiero na USG bo pojadę do jej drugiego gabinetu tam ma super sprzęt, więc wolę jeszcze poczekać ;D To będzie nasz 22 tydzień
I mam nadzieję że USG też w tym samym tygodniu...
Badania jeszcze przed tą wizytą muszę zrobić, ale prawdopodobnie na przyszły tydzień pójdę, wolę mieć troszkę wcześniej, bo różnie bywa z wynikami czasem mogą nie wyjść czy coś
Mnie również puchną stopy
dziś się zastanawiałam nad jakimś preparatem na te moje nóżki i może jutro się przejdę do apteki, to coś mi polecą żeby nie było czasem szkodliwe w ciąży, bo różnie bywa !!!
A do fryzjera też się wybieram ale tylko końcóweczki podciąć, a odrosty zawsze mamuśka mi farbuje więc z tym nie mam problemów, słyszałam że są też farby specjalne dla ciężaróweczek, jakieś takie "zdrowsze" ale nic więce nie wiem na ten temat, no i ja mam już "swoją" farbę
Eh wy sobie weźmiecie wolne a ja mam zajęcia na uczelni, dzień w dzień, dziekanki napewno nie wezmę bo nie chcę i znajome też mi odrazają, bo do dziś tego żałują. Zresztą ja już zdecydowałam że nie wezmę i kropka
tyle że martwi mnie czasem jak sobie dam radę na uczelni... ale ile będę w stanie to tyle będę chodzić na zajęcia ... Trzymajcie kciuki za moją wytrwałość
Pozdrawiam serdecznie, buziaczki :-*