reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Bunia dziewczyny mają rację, nie martw się to napewno maleństwo naciska na pęcherz :) No i warto potwierdzić to u gina :) tymbardziej że dziś idziesz nie masz się czym martwić :) Trzymam kciuki :) no i oczywiście czekamy na relację, jak u gina i jak po USG ;D
Jejku a ja muszę jeszcze tyyyyyyyyyyyle czekać :( :( :(
Mam pytanie, czy Was też dzidziuś kopie praktycznie cały czas ??? Ja tak mam już drugi dzień i nie wiem co to ma znaczyć :( Mąż mnie pociesza że marudzi ;) bo zazwyczaj jak dłużej jestem w jednej pozycji to tak jest, albo jak jem coś :) Hmm...

Pozdrawiam serdecznie :-*

reklama
Dodeczka na pewno kopie cały czas (KIEDY NIE ŚPI), też się zastanawiałam, bo nie czułam Go jakiś czas, ale wczoraj na usg (mimo, że ja nie czułam praktycznie cały dizeń duzo ruchu) machał nóżkami i rączkami jak szalony.Ja myślę, że to kwestia tego czy masz czas myśleć w ogóle o tym czy kopie czy nie, bo jak się zajmiesz pracą, to zapominasz i nie kontrolujesz sytuacji:)

Poza tym z tego co wiem dziecko śpi 20h, więc wtedy pewnei jest baaardzo spokojniutnie.
pozdrawiam i NIE MARTW SIĘ

Dziewczyny ja przytylam tylko 4 kg i zastanawiam sie co bedzie jak nagle zaczne tyc,ja po urodzeniu wazylam bagatela tylko 4600,wiec jesli dzidzia pojdzie w moje slady to niedlugo pewnie niezle przytyje.

Lwica, niejestes sama. Mi też przybyło niecałe cztery kg.
Najwyżej będziemy tyć później w zawrotnym tempie A co tam. Jak szaleć to szaleć

Sylwia niewiem jeszcze jaka plec bedzie ale jutro ide na USG 3D wiec bedze juz pewno wiedziala .
Lekarz tak to mowil zartobliwie a moze i cos widzial tylko my z mezem nie chchielismy wiedizec a ja mama przeczucie ze bedzie braciszek dla Oskara zeby chlopak mial z kim w pilke grac :)
bunia czekamy na relacje z usg :)

dzięki dziewczynki za mile słowa, też mam nadzieję, że leki poskutkują bo jak nie to zbankrutujemy z mężem ::)
dzioobek, ja mało przytyłam, ale też nie bylam szczuplutka, ale co tam, waga nie jest najważniejsza, nie? potem wezmiemy się do roboty.
Dodeczka, moja mała też kopie cały czas, w pracy jak jestem bryka niemal cały dzień, a wieczorem szaleje :)
Dzioobek, czekamy na relacje z USG 3D :)
papapa :) :) :)

DziOObek, no to trzymamy kciuki za tego braciszka do piłki.
Jakby Oskarek mial siostrzyczkę, też pewnie byłby zadowolony

Jutro wieczorkiem zaraz zdam relacje z USG:)
Sylwia dzieki za Oskarka :0 przystojniak i rozrabiaka ale co tam wazne zeby byl zdrowy :)
Wkie dzieci basze sa :)

reklama
Do góry