reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bietka, u nas co chwila padał deszcz, także że spacery odpadały. Jutro mam wizytę u dentysty, ale zaczynam się bać...bo Gosia jeszcze nie wróciła:)

reklama
My juz w polowie drogi. Domek nad jeziorem na nas czeka, jutro impreza.

Aga, brat lepieh, udalo sie bez operacji, ale wiecej nic nie wiem.

Bietka, no co - spa w blocie i deszczowce ;)

Justi, no wlasnie, Gosia jeszcze nie wrocila ;)

justi u nas jutro ma być baaardzo deszczowo

anisiaj Zosia śpi w samochodzie? udanej imprezki jutro, aby Zosia dała rodzicom zjeść obiad z deserem i wypić toast symbolicznie za wujka :)

hmmmmmm ale przy obiedzie pewnie nie będą grać... no ale rozumiem... rok temu też jedliśmy obiad na raty, a babcia spacerowała poza salą z młodym ... :-p
w każdym razie : NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE dla braciszka :)

justi Ty chyba nie boisz się jak bobo ???? powodzenia jutro :) 3 znieczulenia i będzie OK ;-):-p

aga chyba odpłynęła szeregowcem ryanem :-)

dobranoc laseczki :*

Bietka jestem jestem czytałam Oliwii bajkę:)

dobranoc:)

Anisz szczęśliwej podroży:)

Justi no strach się bać po tym jak Gosia nie wróciła:)

Anis pewnie ze z psem mozna :) Nucia ma u mnie wzgledy ;-) NAJLEPSZEGO DLA BRATA I BRATOWEJ:)

bobo ja Was nie chce przebic ja sie poprostu boje , ale w glebi serca wiem ze bedzie dobrze , musi byc . Buzi dla Julci i wracajcie do nas szybko :*

bietka spa w blocie rewelacja hehe

Moi goscie jutro jada do Paryza i ciagna nas ze soba m nabral ochoty a ja sie boje , ale kurcze moze powinnam sie dac namowic bo jak gin w srode da zakaz opuszczania domu to moze to byc moja ostatnia wycieczka ...

Dobrej nocy :* Uciekam spac ...

Witam :-)
Nie ma to jak pierwszy dzień urlopu i pobudka o 6 :eek:

Anis udanej zabawy i najlepsze życzenia dla brata :-)

W czasie urlopu raczej nie będę zaglądać. Jak jesteśmy na wyjeździe to nie korzystam z netu, odwyk musi być :-D

Miłego weekendu i pozostałych dni też :-)

reklama
Witam z rana.
Dentysty się nie boję:) zaczął pobolewać mnie ząb, a ze nasz dentysa idzie od 19 na urlop, to wolałam to załatwić wcześniej i musiałam wepchnąć się w kolejkę, bo wizyty są zapisywane na wrzesien-październik. Wizyta priv.
Edysiek, my też jak wyjeżdzamy to zazwyczaj robimy takie odwyki:)
Anisiaj, miłej imprezki!!!
Bietka, u nas lało całą noc i teraz też pada ;/
Miłego dnia dla każdej!

Do góry