reklama
My juz w polowie drogi. Domek nad jeziorem na nas czeka, jutro impreza.
Aga, brat lepieh, udalo sie bez operacji, ale wiecej nic nie wiem.
Bietka, no co - spa w blocie i deszczowce
Justi, no wlasnie, Gosia jeszcze nie wrocila
Aga, brat lepieh, udalo sie bez operacji, ale wiecej nic nie wiem.
Bietka, no co - spa w blocie i deszczowce
Justi, no wlasnie, Gosia jeszcze nie wrocila
bietka84
szczęśliwa :)
hmmmmmm ale przy obiedzie pewnie nie będą grać... no ale rozumiem... rok temu też jedliśmy obiad na raty, a babcia spacerowała poza salą z młodym ...
w każdym razie : NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE dla braciszka
justi Ty chyba nie boisz się jak bobo ???? powodzenia jutro 3 znieczulenia i będzie OK ;-)
aga chyba odpłynęła szeregowcem ryanem :-)
dobranoc laseczki :*
w każdym razie : NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE dla braciszka
justi Ty chyba nie boisz się jak bobo ???? powodzenia jutro 3 znieczulenia i będzie OK ;-)
aga chyba odpłynęła szeregowcem ryanem :-)
dobranoc laseczki :*
Smerfetka*
Fanka BB :)
Anis pewnie ze z psem mozna Nucia ma u mnie wzgledy ;-) NAJLEPSZEGO DLA BRATA I BRATOWEJ
bobo ja Was nie chce przebic ja sie poprostu boje , ale w glebi serca wiem ze bedzie dobrze , musi byc . Buzi dla Julci i wracajcie do nas szybko :*
bietka spa w blocie rewelacja hehe
Moi goscie jutro jada do Paryza i ciagna nas ze soba m nabral ochoty a ja sie boje , ale kurcze moze powinnam sie dac namowic bo jak gin w srode da zakaz opuszczania domu to moze to byc moja ostatnia wycieczka ...
Dobrej nocy :* Uciekam spac ...
bobo ja Was nie chce przebic ja sie poprostu boje , ale w glebi serca wiem ze bedzie dobrze , musi byc . Buzi dla Julci i wracajcie do nas szybko :*
bietka spa w blocie rewelacja hehe
Moi goscie jutro jada do Paryza i ciagna nas ze soba m nabral ochoty a ja sie boje , ale kurcze moze powinnam sie dac namowic bo jak gin w srode da zakaz opuszczania domu to moze to byc moja ostatnia wycieczka ...
Dobrej nocy :* Uciekam spac ...
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Nie ma to jak pierwszy dzień urlopu i pobudka o 6
Anis udanej zabawy i najlepsze życzenia dla brata :-)
W czasie urlopu raczej nie będę zaglądać. Jak jesteśmy na wyjeździe to nie korzystam z netu, odwyk musi być
Miłego weekendu i pozostałych dni też :-)
Nie ma to jak pierwszy dzień urlopu i pobudka o 6
Anis udanej zabawy i najlepsze życzenia dla brata :-)
W czasie urlopu raczej nie będę zaglądać. Jak jesteśmy na wyjeździe to nie korzystam z netu, odwyk musi być
Miłego weekendu i pozostałych dni też :-)
reklama
justi82
Kubusiowa mama
Witam z rana.
Dentysty się nie boję zaczął pobolewać mnie ząb, a ze nasz dentysa idzie od 19 na urlop, to wolałam to załatwić wcześniej i musiałam wepchnąć się w kolejkę, bo wizyty są zapisywane na wrzesien-październik. Wizyta priv.
Edysiek, my też jak wyjeżdzamy to zazwyczaj robimy takie odwyki
Anisiaj, miłej imprezki!!!
Bietka, u nas lało całą noc i teraz też pada ;/
Miłego dnia dla każdej!
Dentysty się nie boję zaczął pobolewać mnie ząb, a ze nasz dentysa idzie od 19 na urlop, to wolałam to załatwić wcześniej i musiałam wepchnąć się w kolejkę, bo wizyty są zapisywane na wrzesien-październik. Wizyta priv.
Edysiek, my też jak wyjeżdzamy to zazwyczaj robimy takie odwyki
Anisiaj, miłej imprezki!!!
Bietka, u nas lało całą noc i teraz też pada ;/
Miłego dnia dla każdej!