reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aga brawo dla Kubcia :) super
na szczęście dobre wieści z Dominikiem ...

edysiek ciesz się że nie wiesz co to zgaga

smerfie to Ty masz gości non stop ??????? z PL? :szok::szok::szok: jak to są tydzień ?
bardzo gościnna jesteś ;-)

Justi odpisałam ci:)

Właśnie Smerfi mówiła że bilety tańsze niż nasze z Bietką do Wawy:)

A Ty już bilety kupione masz???

dzien dobry :)

u nas pogoda sie schrzanila .... no ale co tu liczyc na slonce na wakacjach w PL. teraz wlasnie leje i wczoraj tez padalo i bylo zimno :(((((

milego dnia wszystkich

Aga wizyta na 18 ale tam zawsze jest obsuwa wiec okolo 20 pewnie wejde...moje bilety do pl i spowrotem kosztowaly 48 euro

Bietka mam gosci moja psiapsiula jest na 3 tyg ale oni duzo zwiedzaja i ich prawie nie ma jeszcze obiad ugotuje i posprzata wiec tacy goscie to luzik....

WAS TEZ SERDECZNIE ZAPRASZAM

Aga, super, że Dominik lepiej. Co do huśtania, nie tylko, że tak uważam, ale są setki badań o związku z kołysaniem a rozwojem. To zwykła stymulacja przedsionka, którą potem stosuje się w wielu terapiach, np. integracji sensorycznej. Rodzice boją się rozpieszczenia, ale czym innym jest noszenie i kołysanie 24h/dobę a czym innym kołysanie jako element bliskości, a przy okazji coś na plus dla rozwoju. np tu jest kilka słów o tym Kołysz mnie

bietka, rewelacyjna jest książka "Bliskość w rodzinie" Wydawnictwo Naukowe Scholar :: :: BLISKOŚĆ W RODZINIE Więzi w dzieciństwie a zaburzenia w dorosłości nie jest to taka pop psychologia, ale znajdziesz tam wyjaśnienie dlaczego dobrze robisz zostając z Igim w domu do 3rz i czasem go rozpieszczając. pomyślę co z moich i Ci pożyczę na zlocie, a potem mi odeślesz :)

bobo, współczuję :( masz rację, tak to jest z wakacjami w Pl

smerfie, a z psem przyjmujesz?:p

reklama
Do góry