reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

mam zdjęcie 1 dmuchanego smerfa - reszta to nic innego jak dmuchany zamek
myslałam że będzie więcej atrakcji - że dzieciaki będą mogły poszaleć, ale to nie było ogrodzone i nie mogłam młodego wypuścić z wózka -
miała być wioska, domki, a były tylko tłumy po watę cukrową -:-D

anisiaj :) hehehe podoba mi się to określenie - wyluzowana :)
co polecasz do czytania o dzieciach 1-3 lat :) ??? masz coś swojego ;)

reklama
Dzien dobry

Dominik dużo lepiej, noc przespał spokojnie. Rozmawiałam z nim przez telefon i jest bardzo żywy wysypka mu zeszła więc nie ma źle.

Anis uważasz ze należy huśtać dzieci

Bietka kiedy będziesz mieć zdjecia te profesjonalne

Smerfi u zgaga nie przypominaj wspominam okropnie buu

Edysiek udanego weekendu

Justi babeczki z jagodami, podzielisz sie

Smerfetko mąż zaczął pakować samochód. A ja po południu dopakuję resztę. Tylko jutro rano wrzucimy jedzenie i pościel dla mojej królewny :tak: bo ona musi mieć wygodę ;-)

Anis może Twoja księżniczka pozwoli dzisiaj mamie na relaks :-)
Ja też mam w planach zrobić sobie peeling, maseczkę, wydepilować nogi i nie tylko ;-)

Ja nigdy w życiu nie miałam zgagi i nie wiem co to jest :sorry2:

Edysiek to się ciesz:)

Kubuś pierwszy raz usiadł sam zostawiłam go w łóżeczku leżał przychodzę za chwilę a on siedzi:))

Aga czuje sie super jak nie w ciazy bo poprzednia ciaza poczatek miala masakryczny dlatego troche sie martwie... Goscie jedni sa juz od tygodnia ale ci sa ok a ci mniej ok beda wieczorem ale tylko do wtorku wiec ufffff jakos zleci

Smerfi to dobrze ja tak miałam przy Kubie w ogóle się nie czułam ze jestem w ciąży, szybko zleci z gośćmi do wtorku w środę wizyta i miejmy nadzieję pozwoli ci do nas przylecieć:)

Dominik już po wizycie u lekarza, na pewno to nie szkarlatyna uffff ma lekko zaczerwienione uszy ale to jeszcze nie zapalenie przepisała mu krople i w poniedziałek do kontroli doktor powiedziała żeby lepiej nie miał kontaktu z Oli i Kubą bo to jakaś infekcja i lepiej żeby się nie zarazili tym bardziej że Kuba dopiero co był chory.

reklama
Do góry