reklama
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
U mnie pada
Anis kiecka super uniwersalna
Justi jedziemy jutro, ale na razie tylko na weekend.
W poniedziałek są urodziny mojego chrześniaka i moja bratowa stwierdziła, że wcześniej się nie robi ( niby dlaczego to nie wiem ). I musimy w poniedziałek tam pojechać.
Teraz jedziemy niedaleko nas i zobaczymy jak będzie to zdecydujemy czy tam pojedziemy na dłużej czy gdzie indziej.
Miłego dnia :-)
U mnie pada
Anis kiecka super uniwersalna
Justi jedziemy jutro, ale na razie tylko na weekend.
W poniedziałek są urodziny mojego chrześniaka i moja bratowa stwierdziła, że wcześniej się nie robi ( niby dlaczego to nie wiem ). I musimy w poniedziałek tam pojechać.
Teraz jedziemy niedaleko nas i zobaczymy jak będzie to zdecydujemy czy tam pojedziemy na dłużej czy gdzie indziej.
Miłego dnia :-)
Smerfetka*
Fanka BB :)
Hej babeczki
Anis sukienka piekna ,bedziesz laska ze hoho m faktycznie moze byc zmeczony dobrze ze ty nie jestes hehe
Bietka dzis ok , albo zaczynam miec zgage albo sobie ja wmawiam hehe a tak serio to w poprzedniej ciazy zorientowalam sie gdzies w 6 tyg bo bylam zalatana przygotowaniami do slubu. Staram sie myslec pozytywnie
Justi jak Kubus zdrowy juz ?
Aga wiadomo juz co to za choroba u Dominika ??
Edusiek spakowana ?
Milego dnia wszystkim.
Anis sukienka piekna ,bedziesz laska ze hoho m faktycznie moze byc zmeczony dobrze ze ty nie jestes hehe
Bietka dzis ok , albo zaczynam miec zgage albo sobie ja wmawiam hehe a tak serio to w poprzedniej ciazy zorientowalam sie gdzies w 6 tyg bo bylam zalatana przygotowaniami do slubu. Staram sie myslec pozytywnie
Justi jak Kubus zdrowy juz ?
Aga wiadomo juz co to za choroba u Dominika ??
Edusiek spakowana ?
Milego dnia wszystkim.
justi82
Kubusiowa mama
Smerfetko, Kuba zachrypnięty. Ma jeszcze trochę katar. W pon. pójdziemy na kontrolę.
Nie chce mi się sprzątać....
Co do zgagi....to chyba to mnie odstrasza od ciąży gdzieś od połowy ciąży miałam tak okropną zgagę, że ostatni posiłek jadłam o 16, piłam tylko wodę po 16. A i tak pół nocy spać nie mogłam.
Nie chce mi się sprzątać....
Co do zgagi....to chyba to mnie odstrasza od ciąży gdzieś od połowy ciąży miałam tak okropną zgagę, że ostatni posiłek jadłam o 16, piłam tylko wodę po 16. A i tak pół nocy spać nie mogłam.
gosiulek73
mama K&K&A
Dzień dobry
daję znak że zyję
Na 12 mam stomatologa i ciąg dalszy kanałówki.Juz 4wizyta tego samego zęba.korzeń jakis zakręcony.
Potem zakupki....
Miłego dnia.Buźka
daję znak że zyję
Na 12 mam stomatologa i ciąg dalszy kanałówki.Juz 4wizyta tego samego zęba.korzeń jakis zakręcony.
Potem zakupki....
Miłego dnia.Buźka
bietka84
szczęśliwa :)
anisiaj no to ładnie księżniczka rozrabia a dziś - jaki ma humor ? dasz radę urządzić spa ??? a możesz ją położyć na bujaczku i ona będzie patrzyć co robisz ?
smerfie - oo witaj zgago ja miałąm ostatnie 2 mce ... średnio miło to wspominam - do 17 zostały 4 dni damy radę :* i już na g będzie zdjęcie małej smerfetki lub małego smerfa
a propos, to żeś się nie postarała z tą wioską smerfów w krak
anisiaj ta sukenka jest taka krótka ? - zazdroszczę nóg :-)
smerfie - oo witaj zgago ja miałąm ostatnie 2 mce ... średnio miło to wspominam - do 17 zostały 4 dni damy radę :* i już na g będzie zdjęcie małej smerfetki lub małego smerfa
a propos, to żeś się nie postarała z tą wioską smerfów w krak
anisiaj ta sukenka jest taka krótka ? - zazdroszczę nóg :-)
Ostatnia edycja:
oj zgaga brrrr, pamiętam jak spalam na siedząco przez nią
bietka, dzisiaj jest zaspana i wyluzowana,ciągle się uśmiecha. wiesz w sumie trudno mówić jaka jest, bo przez ostatnie 3 tyg ciągle chorowała, a to ja rozdrażniało. katar już minął. w bujaczku leży jak jest spokojna, co przy rota było rzadkością...
gosiu, powodzenia!
aga spisz??
bietka, dzisiaj jest zaspana i wyluzowana,ciągle się uśmiecha. wiesz w sumie trudno mówić jaka jest, bo przez ostatnie 3 tyg ciągle chorowała, a to ja rozdrażniało. katar już minął. w bujaczku leży jak jest spokojna, co przy rota było rzadkością...
gosiu, powodzenia!
aga spisz??
Ostatnia edycja:
reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
Bietka a co z wioska smerfow w kraku bylo nie tak? Masz zdjecia ??