reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

justi, u mnie też szaro :( mówisz, że Twój m podobnie? oni to się namęczą przy tych dzieciach ;)

muszę nas spakować i zrobić sobie domowe spa, ciekawe co na to Zosia ;)

reklama
dzień dobry :)

justi wrzucam , nie mam fotek, czekam na profesjonalne :)

anisiaj ładna sukienka :) oj widzę że Zosia do śpiochów nie należy :) a na spacerach śpi ? jak jej katarek ?

smerfie jak dzisiaj ?

miłego dnia :*

Witam :-)
U mnie pada

Anis kiecka super :tak: uniwersalna

Justi jedziemy jutro, ale na razie tylko na weekend.
W poniedziałek są urodziny mojego chrześniaka i moja bratowa stwierdziła, że wcześniej się nie robi ( niby dlaczego to nie wiem :baffled: ). I musimy w poniedziałek tam pojechać.

Teraz jedziemy niedaleko nas i zobaczymy jak będzie to zdecydujemy czy tam pojedziemy na dłużej czy gdzie indziej.

Miłego dnia :-)

Hej babeczki :)

Anis sukienka piekna ,bedziesz laska ze hoho ;) m faktycznie moze byc zmeczony dobrze ze ty nie jestes hehe

Bietka dzis ok , albo zaczynam miec zgage albo sobie ja wmawiam hehe a tak serio to w poprzedniej ciazy zorientowalam sie gdzies w 6 tyg bo bylam zalatana przygotowaniami do slubu. Staram sie myslec pozytywnie

Justi jak Kubus zdrowy juz ?

Aga wiadomo juz co to za choroba u Dominika ??

Edusiek spakowana ?

Milego dnia wszystkim.

Smerfetko, Kuba zachrypnięty. Ma jeszcze trochę katar. W pon. pójdziemy na kontrolę.
Nie chce mi się sprzątać....
Co do zgagi....to chyba to mnie odstrasza od ciąży:) gdzieś od połowy ciąży miałam tak okropną zgagę, że ostatni posiłek jadłam o 16, piłam tylko wodę po 16. A i tak pół nocy spać nie mogłam.

Dzień dobry

daję znak że zyję:-D
Na 12 mam stomatologa i ciąg dalszy kanałówki.Juz 4wizyta tego samego zęba.korzeń jakis zakręcony.
Potem zakupki....

Miłego dnia.Buźka

anisiaj no to ładnie księżniczka rozrabia :) a dziś - jaki ma humor ? :) dasz radę urządzić spa ??? :) a możesz ją położyć na bujaczku i ona będzie patrzyć co robisz ?

smerfie - oo witaj zgago :) ja miałąm ostatnie 2 mce ... średnio miło to wspominam - do 17 zostały 4 dni :) damy radę :* i już na g będzie zdjęcie małej smerfetki lub małego smerfa
a propos, to żeś się nie postarała z tą wioską smerfów w krak :-D

anisiaj ta sukenka jest taka krótka ? - zazdroszczę nóg :-)

Ostatnia edycja:
oj zgaga brrrr, pamiętam jak spalam na siedząco przez nią ;)

bietka, dzisiaj jest zaspana i wyluzowana,ciągle się uśmiecha. wiesz w sumie trudno mówić jaka jest, bo przez ostatnie 3 tyg ciągle chorowała, a to ja rozdrażniało. katar już minął. w bujaczku leży jak jest spokojna, co przy rota było rzadkością...

gosiu
, powodzenia!

aga spisz??:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry