reklama
justi82
Kubusiowa mama
Smerfetko, ja mdłości miałam koło 7 tyg w Zakopanym dopiero i to tylko w przypadku zapachu który mi nie podszedł. Jako takich mdłości nie miałam. Poza tym ból piersi to był duuuużo później. Jedynie na samym początku podbrzusze mnie pobolewało jak na @, ale szybko przeszło.
gdzież padłam, zaraz padnę. Zosia dzisiaj ma dzień "nie będę spała, bo po co". spała dosłownie 2 godziny od 6 rano. po kąpieli usypialiśmy ją 3 godziny, zasnęła, m wszedł do sypialni, a ta oczy szeroko i się gapi. nie wiem czy to skok, czy co, ale dała mi popalić cały dzień. nie spakowłam nas, nic nie uprasowałam, już nie mówiąc o ogoleniu nóg, pomalowaniou paznokci itp.
zakupy szybkie, godzina i kupiłam sukienkę, spodnie, torebkę i rajstopy. m był w tym czasie z Zosią w parku obok i dzwonił "tylko" 4 razy. sukienka zwykła, ale dobrze leży i przyda się na inne okazje, bo nie miałam małej czarnej (wiem, że są przesądy co do czarnej na ślubie, ale mam to w...)
o taka SUKIENKA Z KIESZENIAMI, RESERVED
smerfie, nic się nie martw. ja początki obu ciąż miałam zupełnie inne, a w tej z Zosią panikowałam jak np. przestawały mnie boleć piersi. objawy są zależne od hormonów, nie ma dwóch takich samych ciąż. na pewno jest dobrze. musisz wierzyć w swoje dziecko, kto jak nie Ty?
bietka, widzę, że Twój m powala mój dzisiaj stwierdził, że on jest padnięty po tych nocach, a podkreśłę, że tylko przewija Zosię ok 23 przed karmieniem. Byłam bliska zabójstwa
zakupy szybkie, godzina i kupiłam sukienkę, spodnie, torebkę i rajstopy. m był w tym czasie z Zosią w parku obok i dzwonił "tylko" 4 razy. sukienka zwykła, ale dobrze leży i przyda się na inne okazje, bo nie miałam małej czarnej (wiem, że są przesądy co do czarnej na ślubie, ale mam to w...)
o taka SUKIENKA Z KIESZENIAMI, RESERVED
smerfie, nic się nie martw. ja początki obu ciąż miałam zupełnie inne, a w tej z Zosią panikowałam jak np. przestawały mnie boleć piersi. objawy są zależne od hormonów, nie ma dwóch takich samych ciąż. na pewno jest dobrze. musisz wierzyć w swoje dziecko, kto jak nie Ty?
bietka, widzę, że Twój m powala mój dzisiaj stwierdził, że on jest padnięty po tych nocach, a podkreśłę, że tylko przewija Zosię ok 23 przed karmieniem. Byłam bliska zabójstwa
reklama
justi82
Kubusiowa mama
Witam U nas pochmurnie;/ byle nie padało. Dzisiaj Kubka mam w domu, planuję bułeczki z jagodami zrobić...a nigdy ich jeszcze nie robiłamDawniej moja mama się takim czymś zajmowała, a ja do tej pory nie miałam odwagi.
Anisiaj, bardzo ładna sukienka! tez mam małą czarną i w zeszłym roku byłam w niej na ślubie. Dobrze się w niej czuję więc mi tyle wystarczyCo do wstawania w nocy u nas było podobnie. Ja po północy wstawałam kilkanaście razy, m przed północą (kładniliśmy się spać koło 22 więc się nie narobił) ale tłumaczenie podobne
Aga, jak Dominik?
Edysiek, kiedy wyjeżdżacie? dzisiaj???
Bobo, kiedy wracacie????
Smerfetko, miłego dnia w pracy!
Bietka, ja nie chcę nic mówić, ale "wisisz" nam fotki z wesela)))
Miłego dnia dla każdej!
Anisiaj, bardzo ładna sukienka! tez mam małą czarną i w zeszłym roku byłam w niej na ślubie. Dobrze się w niej czuję więc mi tyle wystarczyCo do wstawania w nocy u nas było podobnie. Ja po północy wstawałam kilkanaście razy, m przed północą (kładniliśmy się spać koło 22 więc się nie narobił) ale tłumaczenie podobne
Aga, jak Dominik?
Edysiek, kiedy wyjeżdżacie? dzisiaj???
Bobo, kiedy wracacie????
Smerfetko, miłego dnia w pracy!
Bietka, ja nie chcę nic mówić, ale "wisisz" nam fotki z wesela)))
Miłego dnia dla każdej!