reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam :-)
Bietka u mnie też pogoda sie popsuła, chłodno i pochmurno, ale nie pada na razie. Tam ze 2 dni może być chłodniej a potem to ja poproszę ciepełko :-D

Aga a to dziad :angry: niech go szybko złapią.
Anis fajnie, że już w domku jesteście :tak:
Gosiulek na szczęście moja córa chyba też nie za bardzo lubi taką muzykę, bo zaraz przełączyła na normalną ;-) I tak jak mama najbardziej lubi polskie piosenki :tak: Choć ja to najbardziej lubię polski rock z lat 80/90.
Justi nie denerwuj się i postaraj trochę wyluzować. Wiem, że czasem łatwo powiedzieć, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu i tylko szkoda nerwów.
Smerfetko bezstresowego dnia w pracy i mało czepliwej szefowej :-p

Miłego dnia babeczki :-)

Hej
Ja tylko się przywitam i uciekam.jedziemy do mamy.Wrócimy w niedzielę.

Edysiek ja też polską.
Justi głowka do góry.ja tez wszystkim się przejmuję.
Aniś oby wszystko poszło po Waszej mysli i udanego wesela.
Bietka u nas padało ale się wypogadza.
Aga współczuję.
Smerfuś dużo siły i spokoju

Ciekawe jak Bobo

Do niedzieli lub poniedziałku.

gosiu spokojnej drogi :*

bobo chwilka oddechu od upałów :) buzi dla Julci :* dziś ma 7 mcy :szok: duża pannica :)

anisiaj ja poproszę zdjęcia księżniczki z sobotniej uroczystości :) a Ty w czym idziesz???

edysiek na urlop zrobi się pogoda :)

Nie wiem Elus, dzis jade na szybkie zakupy,moze cos dorwe. Pogody wcale nie mam ladnej, jakies chmury strasza. Nauczylas sie juz historii palacu?;)

Gosiu, spokojnego wyjazdu!

Bobus, za dobrze bys miala ;) buziaki dla Julci!

Moje dziecko dzis marudne, a ja glupia myslalam,ze chociaz maseczke poloze ;)

jestem

byłam zawieść auto do taty po południu muszę iść do faceta od monitoringu

Dominik jest u mojej mamy od niedzieli wczoraj wieczorem jak dzwoniłam to płakał ze boli go głowa dziś mama poszła z nim do lekarza bo pojawiła mu się wysypka na piersi pod pachą i na plecach ma stan podgorączkowy i doktorka powiedziała że jej to wygląda na szkarlatynę kazała go obserwować i zobaczymy co się z tego rozwinie, a ja nie mogę go wziąć do domu bo to jest zaraźliwe

reklama
Ja już w domu i piję kawkę:-)
Znowu robię pranie bo chcę mieć wszystko poprane przed urlopem.

Anis udanych zakupów
Gosiulek miłego wypoczynku
Aga zdrówka dla synka

No i nauczyłam się pisać na telefonie. Córcia ciągle okupuje kompa i gra w simsy:-)

Do góry