reklama
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Bietka u mnie też pogoda sie popsuła, chłodno i pochmurno, ale nie pada na razie. Tam ze 2 dni może być chłodniej a potem to ja poproszę ciepełko
Aga a to dziad niech go szybko złapią.
Anis fajnie, że już w domku jesteście
Gosiulek na szczęście moja córa chyba też nie za bardzo lubi taką muzykę, bo zaraz przełączyła na normalną ;-) I tak jak mama najbardziej lubi polskie piosenki Choć ja to najbardziej lubię polski rock z lat 80/90.
Justi nie denerwuj się i postaraj trochę wyluzować. Wiem, że czasem łatwo powiedzieć, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu i tylko szkoda nerwów.
Smerfetko bezstresowego dnia w pracy i mało czepliwej szefowej
Miłego dnia babeczki :-)
Bietka u mnie też pogoda sie popsuła, chłodno i pochmurno, ale nie pada na razie. Tam ze 2 dni może być chłodniej a potem to ja poproszę ciepełko
Aga a to dziad niech go szybko złapią.
Anis fajnie, że już w domku jesteście
Gosiulek na szczęście moja córa chyba też nie za bardzo lubi taką muzykę, bo zaraz przełączyła na normalną ;-) I tak jak mama najbardziej lubi polskie piosenki Choć ja to najbardziej lubię polski rock z lat 80/90.
Justi nie denerwuj się i postaraj trochę wyluzować. Wiem, że czasem łatwo powiedzieć, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu i tylko szkoda nerwów.
Smerfetko bezstresowego dnia w pracy i mało czepliwej szefowej
Miłego dnia babeczki :-)
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dzien dobry
dzis zimno i pada no ale ladnie ciagle byc nie moze mam nadzieje ze sie wypogodzi.
buziaki dla wszystkich
dzis zimno i pada no ale ladnie ciagle byc nie moze mam nadzieje ze sie wypogodzi.
buziaki dla wszystkich
gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Ja tylko się przywitam i uciekam.jedziemy do mamy.Wrócimy w niedzielę.
Edysiek ja też polską.
Justi głowka do góry.ja tez wszystkim się przejmuję.
Aniś oby wszystko poszło po Waszej mysli i udanego wesela.
Bietka u nas padało ale się wypogadza.
Aga współczuję.
Smerfuś dużo siły i spokoju
Ciekawe jak Bobo
Do niedzieli lub poniedziałku.
Ja tylko się przywitam i uciekam.jedziemy do mamy.Wrócimy w niedzielę.
Edysiek ja też polską.
Justi głowka do góry.ja tez wszystkim się przejmuję.
Aniś oby wszystko poszło po Waszej mysli i udanego wesela.
Bietka u nas padało ale się wypogadza.
Aga współczuję.
Smerfuś dużo siły i spokoju
Ciekawe jak Bobo
Do niedzieli lub poniedziałku.
Nie wiem Elus, dzis jade na szybkie zakupy,moze cos dorwe. Pogody wcale nie mam ladnej, jakies chmury strasza. Nauczylas sie juz historii palacu?
Gosiu, spokojnego wyjazdu!
Bobus, za dobrze bys miala buziaki dla Julci!
Moje dziecko dzis marudne, a ja glupia myslalam,ze chociaz maseczke poloze
Gosiu, spokojnego wyjazdu!
Bobus, za dobrze bys miala buziaki dla Julci!
Moje dziecko dzis marudne, a ja glupia myslalam,ze chociaz maseczke poloze
Aga1402
Fanka BB :)
jestem
byłam zawieść auto do taty po południu muszę iść do faceta od monitoringu
Dominik jest u mojej mamy od niedzieli wczoraj wieczorem jak dzwoniłam to płakał ze boli go głowa dziś mama poszła z nim do lekarza bo pojawiła mu się wysypka na piersi pod pachą i na plecach ma stan podgorączkowy i doktorka powiedziała że jej to wygląda na szkarlatynę kazała go obserwować i zobaczymy co się z tego rozwinie, a ja nie mogę go wziąć do domu bo to jest zaraźliwe
byłam zawieść auto do taty po południu muszę iść do faceta od monitoringu
Dominik jest u mojej mamy od niedzieli wczoraj wieczorem jak dzwoniłam to płakał ze boli go głowa dziś mama poszła z nim do lekarza bo pojawiła mu się wysypka na piersi pod pachą i na plecach ma stan podgorączkowy i doktorka powiedziała że jej to wygląda na szkarlatynę kazała go obserwować i zobaczymy co się z tego rozwinie, a ja nie mogę go wziąć do domu bo to jest zaraźliwe
reklama
Edysiek
odkrywca
Ja już w domu i piję kawkę:-)
Znowu robię pranie bo chcę mieć wszystko poprane przed urlopem.
Anis udanych zakupów
Gosiulek miłego wypoczynku
Aga zdrówka dla synka
No i nauczyłam się pisać na telefonie. Córcia ciągle okupuje kompa i gra w simsy:-)
Znowu robię pranie bo chcę mieć wszystko poprane przed urlopem.
Anis udanych zakupów
Gosiulek miłego wypoczynku
Aga zdrówka dla synka
No i nauczyłam się pisać na telefonie. Córcia ciągle okupuje kompa i gra w simsy:-)