reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anis super że wychodzicie:)

Smerfi czemu na zwolnienie dopiero od września??? Nie chcesz iść wcześniej??? Powiedz kochana w pierwszej ciąży latałaś samolotem do Polski???

Kubusiowi przebiła się druga jedynka na górze:) Mamy 4 ząbki:))

Smerfie, co ze zlotem? Bardzo chce Cie poznac, ale boje sie Twojej podrozy teraz

Gratuluje zabkow Kubuniu :)

A jak chlopcy Gosi i Justi,lepiej?

Ostatnia edycja:
Aga w pierwszej ciazy bylam tylko raz w PL i to samochodem to byl jakis 7tc pozniej juz gin mi nie pozwolil :( mam nadzieje ze bede mogla do Was przyleciec....w nastepna srode wizyta wiec wszystko sie okaze... Na zwolnienie pojde kiedy bedzie kazal gin prace mam w nosie

Aniś właśnie dlatego pytam Smerfi czy latała bo też jestem ciekawa czy gin pozwoli jej do nas przylecieć

Kubuś Justi już dużo lepiej nie wiem jak Kacperek

Anis wczoraj słałam buziaki dla Zosieńki z okazji 2 miesięcy. Wycałowana???

aniś a tak liczyłam na twoją odpowiedź ;-):-p jak katarek Zosi ? 2 mce - duża księżniczka :)
smerfuś no mam nadzieje że ci pozwoli ale wiadomo że dzidzia najważniejsza
aga jak Wasz katarek? koniec już ?

Smerfi no to trzymamy kciuki żeby ci pozwolił:)

Bietka już dużo lepiej, jesteśmy na końcówce:) za tydzień w czwartek mamy szczepienie ale wydaje mi się ze to za szybko po chorobie i przełożę je na za dwa tygodnie co najmniej

Bietka,moja odpowiedz dostaniesz na zjezdzie. Jak bedziecie chcialy to Wam powiem o badaniach nad postawami rodzicielskimi a ich zwiazkiem z funkcjonowaniem dziecka ;)

Aga, wycalowana. Dziekuje :)

Mam juz wypis,czekam na m :)

reklama
Do góry