reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!
Bietka skrót rewelacja,a i widziałam twoją ''siostrę'',hihi moja siostra jest w stanach w oceanarium ;-)
Bobo maga relaksu i wypoczynku życzę!!!
Małgosiu,Justi zdrówka dla waszych synków,niech precz od was idą wszelakie doliny,bóle i inne paskudztwa!!!
Anisiaj zdrówka dla Zosieńki i szybko wracajcie do domku,kciuki i nie tylko zaciśnięte!!!
Kinga powodzenia!!!Piękny masz suwaczek!!!

Ostatnia edycja:
Aniś co się dzieje daj znać kochana jak tylko będziesz coś wiedzieć, przytulam i jestem z wami

M pojechał i mi smutno:(

Aniś normalnie prawie się popłakałam.Musi być dobrze....

Mnie nadal cholernie boli głowa.Bylismy u lekarza.Dostałam jakieś leki na alergię i ból głowy.Póki co lek na jutro.

Kacper ma brzydkie gardło ale robić co robiłam tylko inhalacje z dodatkiem NaCl 10%.

aniś kochana - &&&&&&&&&&& trzymajcie się :* myślami z Wami :*

aga - no teraz odliczaj dni do 20 ... masz dzieciaczki, nas - szybko zleci ;)

gosia dał Ci coś na migrenę ?

krysiu :-D:-D:-D to sie usmiałam z tego oceanarium - michał idzie na studia?

Zostajemy na oddziale. Podejrzewaja cd wirusa w jelitkach. Zosia pod kroplowka. Strach mnie nie opuszcza od dwoch kresek na tescie. Czekam na jakies info, niestety to inny szpital,nowi lekarze.

Bietka poprosiłam o lek który kiedyś czasami mi pomagał.Później myslałam że go wycofali.Migea.

A z Kacprem miałam iść do mojej lekarki żeby go osłuchała.Jestesmy w przychodni i wpada nagle jakaś młoda pediatra.Zrobiłam oczy a w gabinecie u mojej dowiedziałam się ze to jej córka.A ona pracuje w klinice dziecięcej w Lublinie.Nie przepuściałam okazji i poszłam z Kacprem do niej.
Na razie bez antybiotyku.Mamy nadzieję że zwalczy chorobę.Oskrzela,płuca czyste.

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka mój Michał idzie na studia,złożył papiery na trzy uczelnie.Jedna jest w Poznaniu na BHP i dwie u nas w Gorzowie też związane z Bhp i bezpieczeństwem narodowym czy jakoś tak.Na dniach ma mieć wieści czy i gdzie się dostał,martwię się i trzymam kciuki za niego!!!
Małgosiu raz w życiu miałam migrenę,wtedy nie chciało mi się nic,światłowstręt,najmniejszy szelest,ruch mnie denerwował,wręcz bolał.Bardzo Ci współczuję.Mój m miewa migreny,więc wiem też jak to z bliska wygląda.Nic jeść nie może ani pić,żadna tabletka jewmu nie pomaga i czasami wymiotuje.
Aguś szybko czas zleci i twój ślubny ponownie będzie w domku!
Anitko bardzo mocno trzymam kciuki za Zosię,będzie dobrze!!!Mam nadzieję,że warunki masz lepsze w szpitalu niż poprzednio.Przytulam Was obie!!!

Do góry