reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniś jestem z wami trzymajcie się i buziak dla Zosieńki:)

Justi my już drugi tydzień walczymy z katarem:(

Smerfi jak po wizycie????

Aniś normalnie nie wiem co mi się stało ale płakać mi się chce że Wy znowu w szpitalu.Tak dobrze znam lęk o dziecko,o jego zdrowie,życie.
Zosia jest wcześniakiem więc może dlatego ciągłe problemy.A może jakaś bakteria? Co ja będę gdybać.Oby lekarze szybko postawili prawidłową diagnozę.

Nikomu nie życze takiego bólu głowy.W dodatku mój m.zdaje się nie rozumie tego.

Edysiek a mój m kończy za 4dni urlop:-(

Wiecie że nam żadne radio nie chce grać w kuchni:szok::wściekła/y:

Aguśprzytulam Kochana

Krysiu trzymam kciuki za Michała...Oby sie udało...

Justi ​biedny Kubuś musi być osłabiony.Miejmy nadzieję że już bedzie coraz lepiej.Dajesz mu coś na wzmocnienie? Ja lubię sambucol.

Gosiu, podaję mu witaminki MultiVitamol, o tym Twoim nie słyszałam. Zapytam w aptece przy najbliższej okazji.
Aga, a jak walczycie z katarem??? całuski dla Kubcia!

Gosiu przykro mi że m nie rozumie co to ból głowy:(

Justi ciągle mu ściągam psikam wodą morską i nasivinem, jutro jadę z nim do kontroli zobaczymy

Kubuś już wykąpany zasypia w łóżeczku

m dopiero w Warszawie będę spokojna jak zadzwoni że dojechali szczęśliwie

Edysiek to odpoczniesz:) My wyjeżdżamy dopiero w sierpniu zaraz po chrzcinach Kubusia:)

no byłam dziś w kancelarii u księdza a ten sobie zmienił dni i godziny urzędowania i jutro muszę jeszcze raz iść:baffled:

Edysiek ale Ci dobrze:tak:
Aga a nie za długo używasz nasivinu? Można tylko kilka dni

Mnie w końcu przestała boleć głowa.Dzisiaj cola pomogła bo nawet ketonal forte nie pomógł....No i @ się rozkręca wreszcie.

Aga​no tak to jest w wakacje.

Gosia doktorka mi kazała psikać, rano mu kropie dikortinefem, jutro pojadę z nim do kontroli to zapytam ale zawsze mu tak długo psikam bo jak ma katar to minimum trzy tygodnie, tak samo syrop kazała zmienić jak się kaszel zmieni na mokry a jego już od piątku nie kasze w ogóle a byłam u niej w środę

reklama
Gosia a zauważyłaś np że masz migreny kilka dni przed okresem i boli aż nie dostaniesz moja przyjaciółka właśnie tak miała ostatnio spokój bo tak jak pisałam pomogła jej akupunktura

Do góry