reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Aniś normalnie nie wiem co mi się stało ale płakać mi się chce że Wy znowu w szpitalu.Tak dobrze znam lęk o dziecko,o jego zdrowie,życie.
Zosia jest wcześniakiem więc może dlatego ciągłe problemy.A może jakaś bakteria? Co ja będę gdybać.Oby lekarze szybko postawili prawidłową diagnozę.
Nikomu nie życze takiego bólu głowy.W dodatku mój m.zdaje się nie rozumie tego.
Edysiek a mój m kończy za 4dni urlop:-(
Wiecie że nam żadne radio nie chce grać w kuchni
Aguśprzytulam Kochana
Krysiu trzymam kciuki za Michała...Oby sie udało...
Justi biedny Kubuś musi być osłabiony.Miejmy nadzieję że już bedzie coraz lepiej.Dajesz mu coś na wzmocnienie? Ja lubię sambucol.
Zosia jest wcześniakiem więc może dlatego ciągłe problemy.A może jakaś bakteria? Co ja będę gdybać.Oby lekarze szybko postawili prawidłową diagnozę.
Nikomu nie życze takiego bólu głowy.W dodatku mój m.zdaje się nie rozumie tego.
Edysiek a mój m kończy za 4dni urlop:-(
Wiecie że nam żadne radio nie chce grać w kuchni
Aguśprzytulam Kochana
Krysiu trzymam kciuki za Michała...Oby sie udało...
Justi biedny Kubuś musi być osłabiony.Miejmy nadzieję że już bedzie coraz lepiej.Dajesz mu coś na wzmocnienie? Ja lubię sambucol.
Aga1402
Fanka BB :)
Gosiu przykro mi że m nie rozumie co to ból głowy
Justi ciągle mu ściągam psikam wodą morską i nasivinem, jutro jadę z nim do kontroli zobaczymy
Kubuś już wykąpany zasypia w łóżeczku
m dopiero w Warszawie będę spokojna jak zadzwoni że dojechali szczęśliwie
Justi ciągle mu ściągam psikam wodą morską i nasivinem, jutro jadę z nim do kontroli zobaczymy
Kubuś już wykąpany zasypia w łóżeczku
m dopiero w Warszawie będę spokojna jak zadzwoni że dojechali szczęśliwie
Edysiek
odkrywca
gosiulek73
mama K&K&A
Edysiek ale Ci dobrze
Aga a nie za długo używasz nasivinu? Można tylko kilka dni
Mnie w końcu przestała boleć głowa.Dzisiaj cola pomogła bo nawet ketonal forte nie pomógł....No i @ się rozkręca wreszcie.
Agano tak to jest w wakacje.
Aga a nie za długo używasz nasivinu? Można tylko kilka dni
Mnie w końcu przestała boleć głowa.Dzisiaj cola pomogła bo nawet ketonal forte nie pomógł....No i @ się rozkręca wreszcie.
Agano tak to jest w wakacje.
Aga1402
Fanka BB :)
Gosia doktorka mi kazała psikać, rano mu kropie dikortinefem, jutro pojadę z nim do kontroli to zapytam ale zawsze mu tak długo psikam bo jak ma katar to minimum trzy tygodnie, tak samo syrop kazała zmienić jak się kaszel zmieni na mokry a jego już od piątku nie kasze w ogóle a byłam u niej w środę
reklama