reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
musze cos pomyslec. a Ty przesuwalas kapiel?
Julka sama stanela w lozeczku tak jej sie nudzi ze kombinuje. stanela i stala sobie zadowolona haha
Julka sama stanela w lozeczku tak jej sie nudzi ze kombinuje. stanela i stala sobie zadowolona haha
Ostatnia edycja:
Laseczki, moj brat rozwalil noge, jutro operacja, a w sobote slub. Pieknie prawda?
Zos marudna, dopiero usnela.
Bobo, przesun kapiel i cos wyciszajacego wlacz, bajki, plyte. Bardzo polecam Turnau i Umer Kolysanki utulanki. Moja Zosia uwielbia, sa piekne, na youtubie znajdziesz, plyta w empiku. I wylacz rozpraszacze na dlugo przed snem. Pamietaj,ze ma przyspieszony rozwoj ruchowy,wiec moze miec klopoty ze snem, a Twoja rola jest wyciszanie i usuwanie zbednych bodzcow. Pomadrzylam sie
Gosiu, hmm bedziesz sikac na test czy czekasz?
Bietka, moze to cos z kosmetykow tak teraz mysle. W koncu troche sie upiekszalam w ten weekend.
Poklocilam sie z m przed godzina i szybko sie nie pogodze,bo przegial. Bylam dzis z psem w lesie i u kosmetyczki. Gdyby nie apetyt i dolegliwosci Zosi, to po tych dwoch wizytach u kosmetyczki i fryzjerze, moglabym powiedziec,ze sie zrelaksowalam.
Zos marudna, dopiero usnela.
Bobo, przesun kapiel i cos wyciszajacego wlacz, bajki, plyte. Bardzo polecam Turnau i Umer Kolysanki utulanki. Moja Zosia uwielbia, sa piekne, na youtubie znajdziesz, plyta w empiku. I wylacz rozpraszacze na dlugo przed snem. Pamietaj,ze ma przyspieszony rozwoj ruchowy,wiec moze miec klopoty ze snem, a Twoja rola jest wyciszanie i usuwanie zbednych bodzcow. Pomadrzylam sie
Gosiu, hmm bedziesz sikac na test czy czekasz?
Bietka, moze to cos z kosmetykow tak teraz mysle. W koncu troche sie upiekszalam w ten weekend.
Poklocilam sie z m przed godzina i szybko sie nie pogodze,bo przegial. Bylam dzis z psem w lesie i u kosmetyczki. Gdyby nie apetyt i dolegliwosci Zosi, to po tych dwoch wizytach u kosmetyczki i fryzjerze, moglabym powiedziec,ze sie zrelaksowalam.
bietka84
szczęśliwa :)
bobo - jeśli to są pojedyncze wyskoki to nie ma się czym przejmować - wróci do swojego zasypiania czasami tak jest - może skok rozwojowy ? ooo odkryła że może stać, to zbyt fascynujące by iść spać ))
anisiaj coś poważnego z bratem ??? uuuu do wesela się zagoi ???
co tam z m ???
anisiaj coś poważnego z bratem ??? uuuu do wesela się zagoi ???
co tam z m ???
gosiulek73
mama K&K&A
Aniś to się brat dorobił....Potańczy na pewno...
Nie pomyślałam nawet o teście. Nie,nie jestem w ciązy.Nie czuje tego.
Nie pomyślałam nawet o teście. Nie,nie jestem w ciązy.Nie czuje tego.
M przemilcze, szkoda energii
Brat buduje domek na dzialce i spadl mu kamien. Ortopeda oczyscil wczoraj, a dzisiaj goraczka, spuchnieta noga i zakazenie az do kosci.
Pol biedy z tancem, ciekawe czy do soboty bedzie chodzil
Brat buduje domek na dzialce i spadl mu kamien. Ortopeda oczyscil wczoraj, a dzisiaj goraczka, spuchnieta noga i zakazenie az do kosci.
Pol biedy z tancem, ciekawe czy do soboty bedzie chodzil
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anisiaj w kawalerce ciagle cos. nie da sie byc cicho. a ona potrafila spac i jej rozmowy itp nie przeszkadzalo a teraz jej sie poprzestawialo.
bietka ok to bede tak robic ze jak bede widziec ze wyspana jest to bede przesowc kapanie
ohohooo chyba sie zmeczyla i usypia bo cisza jest hihi
bietka ok to bede tak robic ze jak bede widziec ze wyspana jest to bede przesowc kapanie
ohohooo chyba sie zmeczyla i usypia bo cisza jest hihi
reklama
bietka84
szczęśliwa :)
anisiaj ojej (((
mała zjadła ładnie kolacyjkę ?
gosia hmmm.... kto wie
bobo - no dzisiaj jak wracaliśmy to się zdrzemnął o 18 w samochodzie - 15-20 min, więc kąpiel o 19:30 i zasnął ok 20:00 dopiero - także ja przesuwam bo wiem że dzieci szybko się regenerują
mała zjadła ładnie kolacyjkę ?
gosia hmmm.... kto wie
bobo - no dzisiaj jak wracaliśmy to się zdrzemnął o 18 w samochodzie - 15-20 min, więc kąpiel o 19:30 i zasnął ok 20:00 dopiero - także ja przesuwam bo wiem że dzieci szybko się regenerują