reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Chodzi sie, nie przyjezdzajcie w butach ;p

Gosiu, trzymaj sie kochana :*

Bobo, u mnie pierwsze ruchy 30.12, sprawdzila sie u mnie regula ze rodzi sie 18tyg po pierwszch ruchach,choc nie widze sensu tej zaleznosci ;)

reklama
Dzień dobry dziewuszki!!!

Małgosiu ciężki masz ten dzień,przykro mi bardzo i przytulam ciebie!!!
Aniś to masz lans murowany,hihi!!!A co do piersi to dziewczynki dobrze radzą,tylko woda ma być dobrze ciepła,a jak będziesz masować pierś,to uprzednio posmaruj ją oliwką,będzie łatwiej.
Bobo niezła z ciebie aparatka,kurczę ja tak jak Bietka na zawał bym chyba padła!!!

A co do lansu i chodzenia na boso to nikt mnie nie przebije.Otóż parę lat temu wysiadając z auta wysunął mi się dysk w kręgosłupie,ból jak cholera,Aniś coś wie na ten temat ,a tu ani się zgiąć ani wyprostować i jeszcze deszcz leje.Więc ja na czworaka z auta w deszczu do klatki windy i mieszkania i chyba na boso bo buty zdjęłam.Normalnie masakra!!!

Oj Krysiu wieeem. Po mistrzowsku wrocilas ;) mnie po wyskoczeniu dysku m trzymal nad kibelkiem,zebym mogla zrobic siku ;) nigdy w zyciu nie bylam tak zazenowana ;)

Bobo, hmmm to ja Ci pierwszego zeba nie podam ;)

reklama
Do góry