reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Ja powiem jedno...chciałabym tam być.
bietka84
szczęśliwa :)
Załączniki
gosiulek73
mama K&K&A
W takich miejscach jest spokój/pokój.Nieziemska atmosfera.Chyba że widok opętanego człowieka.tego to i ja się boję...Nie jestem wystarczająco silna widocznie.
A cud...tak. Karolek ma imię po Ojcu Św. Modliłam się ale zabrał mi go pozostawiając pokój.
Kacper tez ma na drugie Karol.
czyją siostrę?
A cud...tak. Karolek ma imię po Ojcu Św. Modliłam się ale zabrał mi go pozostawiając pokój.
Kacper tez ma na drugie Karol.
czyją siostrę?
bietka84
szczęśliwa :)
moją - widzisz jak lezy leniwa!!! bliźniaczka ;-)
mnie daleko do ideału... daleko by nazwać się osobą silnie wierzącą
ale jestem wierząca
siła, energia i nie wiem co... bo nie umiem tego nazwać - jakie zostawały we mnie po spotkaniach z NIM czy to na Błoniach u nas w KRK czy na Franciszkańskiej 3 w "jego oknie" - to coś niesamowitego!!! ciężko mi to opisać... bardzo się cieszę że mogłam żyć i uczestniczyć w TYM pontyfikacie
mnie daleko do ideału... daleko by nazwać się osobą silnie wierzącą
ale jestem wierząca
siła, energia i nie wiem co... bo nie umiem tego nazwać - jakie zostawały we mnie po spotkaniach z NIM czy to na Błoniach u nas w KRK czy na Franciszkańskiej 3 w "jego oknie" - to coś niesamowitego!!! ciężko mi to opisać... bardzo się cieszę że mogłam żyć i uczestniczyć w TYM pontyfikacie
Ostatnia edycja:
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka widzialas papieza?
justi nie wyliczam chce cos sprawdzic.
bo ja ruchy Julci poczulam 2 lipca a 5 lipca rok pozniej wyszedl zabek. u bietki bylo podobnie tyle ze ona ruchy poczula w lutym i w lutym rok pozniej wyszedl zabek
justi nie wyliczam chce cos sprawdzic.
bo ja ruchy Julci poczulam 2 lipca a 5 lipca rok pozniej wyszedl zabek. u bietki bylo podobnie tyle ze ona ruchy poczula w lutym i w lutym rok pozniej wyszedl zabek
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
a ja mam wieczor panienski za oknem. wlasnie striptizer tancuje bo krzycza laski jak glupie hihi