reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bietka, nie pamiętam. Ale ty myślisz że moja teściowa przestrzegała wieku podawania :) Myślę że po roku możesz już spróbować.

reklama
Justi narobiłaś mi wczoraj smaka na kefirek :tak: To dzisiaj przed praca kupiłam sobie zsiadłe mleko :-)
Zaraz sobie wypiję.
A coś mnie muli od rana, to chyba po jajecznicy, bo zrobiłam sobie na śniadanko :baffled:
Może po tym zsaiadłym mleku mi przejdzie.

Edysiek, ja myśląc o kefirku miałam na myśli taki mus owocowy+jogurt naturalny. Nie lubię mleka:) toleruję jedynie w małych ilościach w kawie:)

Ja też nie lubię mleka w surowej postaci,ale bardzo lubię kefir i maślankę,sporadycznie serki i jogurty.
No i ja od 3 dni mam w domu akcje pt.odpieluchowywanie Franciszka.Z różnym skutkiem na razie,ale zaczął w koncu wołać.
Bobo ja też lubię panterki,tygryski,hihi tak więc jak się kiedyś spotkamy,to radzę dobrze nie zakładaj takowej piżamki!!!:cool2::-D
Małgosiu,Justi zdrówka dla Waszych synków!!!
Anisiaj halo gdzie jesteś,jak się czujesz ty i Zosieńka,mam nadzieję,że nic już was trapić nie będzie!!!
Aga dla twojego Kubolka też dużo zdrówka!!!
Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Bietka ja juz sama sie nakrecilam na ten test heh @ powinna byc w poniedzialek wiec dzis 3 dzien , kurcze zaczynam miec nadzieje ale boje sie ze o 17 nadzieja uleci z I kreska ...

Rybeńki moje ;)

jest u mnie tata STOP jadę zaraz na zastrzyk z Zosią STOP katar się rozkręcił, noc była bardzo ciężka, będę walczyć z tą głupią pediatrą, żeby ją zbadała STOP rozmawiałam z pediatrą ze szpitala, tą super, krew w kupce od żelaza tego, które Zoś bierze STOP doba jest za krótka STOP nadrabiam Was nocami STOP smerfie, jestem z Tobą i wierzę w 2 kreski STOP :)

bietka kupilam dzis w aptece na komary do psikania dla dzieci. :) pozniej napisze Ci nazwe bo teraz w garkotluka sie bawie :-D
smerfetko palce u nog mam skrzyzowane do tesciora trzymam :)

Smerfetko, łatwo mi powiedzieć, ale dobrze by było, żebyś podeszła o 17 do tematu w inny sposób niż do tej pory. Pewne rzeczy macie ustalone, więc nich ten test niech nie będzie taki że złapiesz dołek. My tu wszystkie w głębi serca życzymy 2 kreseczek ale po prostu martwię się o Ciebie!

reklama
bobo - super czekam na info :)

smerfie kochana jak ja wierzę w II - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& - o 17 będziesz już w domu ?

anisiaj
:( katar jest najgorszy, wrrrrrrrr niestety z wodą morską zabawa ok 2-3 tyg :( zdróweczka

Do góry