reklama
Edysiek
odkrywca
Justi narobiłaś mi wczoraj smaka na kefirek To dzisiaj przed praca kupiłam sobie zsiadłe mleko :-)
Zaraz sobie wypiję.
A coś mnie muli od rana, to chyba po jajecznicy, bo zrobiłam sobie na śniadanko
Może po tym zsaiadłym mleku mi przejdzie.
Zaraz sobie wypiję.
A coś mnie muli od rana, to chyba po jajecznicy, bo zrobiłam sobie na śniadanko
Może po tym zsaiadłym mleku mi przejdzie.
szóstkowa mama
Fanka BB :)
Ja też nie lubię mleka w surowej postaci,ale bardzo lubię kefir i maślankę,sporadycznie serki i jogurty.
No i ja od 3 dni mam w domu akcje pt.odpieluchowywanie Franciszka.Z różnym skutkiem na razie,ale zaczął w koncu wołać.
Bobo ja też lubię panterki,tygryski,hihi tak więc jak się kiedyś spotkamy,to radzę dobrze nie zakładaj takowej piżamki!!!
Małgosiu,Justi zdrówka dla Waszych synków!!!
Anisiaj halo gdzie jesteś,jak się czujesz ty i Zosieńka,mam nadzieję,że nic już was trapić nie będzie!!!
Aga dla twojego Kubolka też dużo zdrówka!!!
Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No i ja od 3 dni mam w domu akcje pt.odpieluchowywanie Franciszka.Z różnym skutkiem na razie,ale zaczął w koncu wołać.
Bobo ja też lubię panterki,tygryski,hihi tak więc jak się kiedyś spotkamy,to radzę dobrze nie zakładaj takowej piżamki!!!
Małgosiu,Justi zdrówka dla Waszych synków!!!
Anisiaj halo gdzie jesteś,jak się czujesz ty i Zosieńka,mam nadzieję,że nic już was trapić nie będzie!!!
Aga dla twojego Kubolka też dużo zdrówka!!!
Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Smerfetka*
Bietka ja juz sama sie nakrecilam na ten test heh @ powinna byc w poniedzialek wiec dzis 3 dzien , kurcze zaczynam miec nadzieje ale boje sie ze o 17 nadzieja uleci z I kreska ...
Rybeńki moje
jest u mnie tata STOP jadę zaraz na zastrzyk z Zosią STOP katar się rozkręcił, noc była bardzo ciężka, będę walczyć z tą głupią pediatrą, żeby ją zbadała STOP rozmawiałam z pediatrą ze szpitala, tą super, krew w kupce od żelaza tego, które Zoś bierze STOP doba jest za krótka STOP nadrabiam Was nocami STOP smerfie, jestem z Tobą i wierzę w 2 kreski STOP
jest u mnie tata STOP jadę zaraz na zastrzyk z Zosią STOP katar się rozkręcił, noc była bardzo ciężka, będę walczyć z tą głupią pediatrą, żeby ją zbadała STOP rozmawiałam z pediatrą ze szpitala, tą super, krew w kupce od żelaza tego, które Zoś bierze STOP doba jest za krótka STOP nadrabiam Was nocami STOP smerfie, jestem z Tobą i wierzę w 2 kreski STOP
Smerfetka*
Anis niech katar Zosi idzie precz !!!!!!!!!!! Zdrowka malenka :* jak beda II dostanuesz sms
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka kupilam dzis w aptece na komary do psikania dla dzieci. pozniej napisze Ci nazwe bo teraz w garkotluka sie bawie
smerfetko palce u nog mam skrzyzowane do tesciora trzymam
smerfetko palce u nog mam skrzyzowane do tesciora trzymam
justi82
Kubusiowa mama
Smerfetko, łatwo mi powiedzieć, ale dobrze by było, żebyś podeszła o 17 do tematu w inny sposób niż do tej pory. Pewne rzeczy macie ustalone, więc nich ten test niech nie będzie taki że złapiesz dołek. My tu wszystkie w głębi serca życzymy 2 kreseczek ale po prostu martwię się o Ciebie!
reklama