reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anis trzymam kciuki, żebyście jutro mogły iść do domu.

Córa ogląda swój serial - telenowelę argentyńską na Disney Channel :szok: :-D Co to już dla dzieciaków nie wymyślą.
A ja mam chwilę dla siebie. No wcześniej też miałam - skończyłam czytać książkę.

Bobo korzystam z brzydkiej pogody :tak: Zrobiłam obiad na jutro, ogarnęłam mieszkanie i za bardzo nie miałam co już robić. A córa grała w Simsy to dała mi trochę spokoju. Jednak mam nadzieję, że w końcu przestanie padać, bo leje u nas bez przerwy od wczoraj. A ogródek mi zarasta :oo2:

Bobo ona ma dziwne objawy, trafila tu z powodu apatii i slabego apetytu. w piatek przed szpitalem zrobila 4 kup, dwie rzadkie i zwymiotowala jedzenie. W sobote zero kup, potem po 2 dziennie, wczoraj 4 dzisiaj 2. Najbardziej widoczny byl brak apetytu,teraz wcina jak dzika. Poza tym razem w domu nie wymiotowala, a najmocniejszym objawem jest od niedzieli bol brzuszka, placze tak smetnie, a ja razem z nia. Dzis dostala czopek przeciwbolowy i zasnela

jestem

byłam u gina wszystko ok zmieniła mi tabletki bo po tamtych miałam mega upławy i zerowe libido:(
rozmawiałam z nią o wkładce już mi może założyć ale zobaczymy jak będe z kasą stać bo się podniosła z cenami teraz wizyta 90 zł 30 cytologia i dziś poszło 120 zł za pięć minut w gabinecie, za założenie wkładki bierze 400 zł plus wkładka oczywiście

Aniś biedna Zosieńka buziak od ciotki, trzymajcie się

Bobo ja już mam chwilę dla siebie wszyscy w łóżkach ale jeszcze nie śpią

reklama
biedna Zosia. opieke macie dobra? na sali same jestescie? jutro wyjdziecie? bedziesz ja szczepic na rota? kurde tak mi zal dzieciaczkow chorych. mi jak moja Julcia cos nie tak miala to wylam z nia :( straszne to jest jak dzieciaczek choruje :(

edyta u nas pada od wczorajszej nocy bez przerwy :(

Do góry