reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniś ja pamiętam taką sytuację jak Kubuś był w szpitalu i w dzień kiedy nas wypuścili ( mieliśmy wyjść na drugi dzień) Kubusiowi trzeba było zmienić wenflon bo tamten się już nie nadawał i się nie mogły wkłuć kuły go 6 razy a żyły pękały i w końcu odpuściły a on biedny tak płakał i z takim błaganiem w oczach na mnie patrzył ze szok nigdy tego wzroku nie zapomnę trzy tygodnie wtedy miał, ale co nam wyszło na dobre to tego samego dnia wypuścili nas do domu bo wieczorem ubłagaliśmy ordynatorkę ze skoro nie mają jak mu podać antybiotyku to nie ma sensu siedzieć w szpitalu

Anis jak apetyt maleńkiej wrócił to chyba znak, że wraca do zdrowia. Biedne maleństwo musi się nacierpieć, a Ty razem z nią :-(
Aga ja dopiero jak całkiem odstawiłam pigułki to poczułam co to libido ;-) choć może pewne rzeczy z wiekiem przychodzą :rolleyes2:

Aga dobrze że u gina dobrze.

A ja jestem wkurzona. Meble do wiatrołapu się nie zmieszczą. Były na styk.Ocieplili i się dziwili ze nie wejdą.zawołali mnie bym coś poradziła.A cóż ja do jasnej ciasnej mogę? Skurcze meble czy rozciągnę wiatrołap:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Mój cudowny mąż tez w tym uczestniczył.To on kazał zawołać mnie Kacprowi:szok::-DJuż śmiać się zaczełam ale iskrzyło między mna a m.

Jak ktos lubi Nosowską to na Kulturze śpiewa na żywo.

Ostatnia edycja:
reklama
gosiu wysylam Ci fachowcow :)

robotnik17_(www.e-gify.pl).gif
robotnik7_(www.e-gify.pl).gif
robotnik20_(www.e-gify.pl).gif
robotnik13_(www.e-gify.pl).gif

Do góry