reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Justi jeździmy pod namiot. I to w takie miejsca, gdzie prawie nie ma ludzi. Cisza i spokój ;-)
Szóstkowa ja mieszkam w Wykrotach dokładnie w połowie drogi między Bolesławcem a Zgorzelcem.
U nas pogoda super. Jeszcze niebo zachmurzone, ale słońce się przebija.

Zła jestem, bo zamknęli mi bibliotekę na 2 tygodnie, a ja już nie mam co czytać :angry: Może coś szwagierka będzie miała (dokładnie to bratowa mojego męża, to ja zawsze mówię szwagierka, bo nie wiem jak). Jak wróci z pracy to zapytam. Bo brat K. mieszka w tym samym domu co my tylko na piętrze.

reklama
Edysiek, ja na biwak mogę jechać od 16-20:) i do domu:) nie nadaję się na biwakowanie w leśnych warunkach:)
Ja teraz czytam cobena. Lubię kryminały i thrillery:)

a ja nie czytam nic i aż mnie nosi z tęsknoty. cieszę się jak znajdę czas na makijaż, śniadanie i bb ;)

edysiek, udanego wyjazdu! uwielbiam takie wypady :)

smerfie, hmmm on miał maturę miesiąc temu, nie jestem pedofilem ;)

krysiu, prawdziwa dama, masz rację ;) zazdroszczę burzy

Justi ja też lubię książki z dreszczykiem, a najbardziej uwielbiam Kinga :tak: Jednak pozostaję najwierniejszą fanką Sapkowskiego. Wiedźmina kocham :-D i wracam do niego od czasu do czasu.
Choć lubię też coś lekkiego, ostatnio czytuję polskie powieści, lekkie i przyjemne a w dodatku w naszych realiach.

a i Greya przeczytałam niedawno ;-)

Anisiaj ja długo nie miałam czasu na czytanie i też tęskniłam strasznie. Teraz to różnie bywa.

Bobo chyba wyników jeszcze nie ma,bo nic mi nie mówił.
Edysiek czy warto kupić GREYA i przeczytać???
Anisiaj w sumie masz rację 30 letnie mięsko jest dojrzalsze,bardziej wyrafinowane!!!

reklama
Szóstkowa trudno powiedzieć. Spotkałam sie z wieloma opiniami, też takimi że to kitowacza i tandetna książka. Mnie wciągnęła, nie mogłam się oderwać, choć przyznam że jest dość prosta. Jak dla mnie przeczytać warto, choćby dlatego że działa na wyobraźnię :tak:
Ja mam e-booka to mogę podesłać na maila. Jak chcesz daj adres na priv.

Do góry