reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

U Kacpra wczoraj otoczki nie było wczoraj tylko czerwone.Na noc dałam włąśnie ten aerius i dzisiaj jest mniej czerwone ale widoczna lekka otoczka i jest 0,5mm większe.:-(

Na 11 jedziemy do dentysty.Zobaczę co będzie dalej.

reklama
Gosiu chyba pozostaje obserwowac i jak bedzie sie robic bardziej czerwone albo bolesne to do lekarza. ja mam na nodz slad od ugryzienia przez cos juz ok tydzien jak nie wiecej

Wróciłam. Kupi człowiek kilka rzeczy i 50 zł nie ma :wściekła/y:
Idę coś robić, bo wolne wolnym a ja się nie wyrobię.
Po południu jedziemy na cały weekend biwakować.

Hej dziewczynki ;)

Gosiu ja bylam ugryziona przez kleszcza i wygladalo to zupelnie inaczej. Ja tsk od jakiegos czasu wygladam po ugryzieniu przez komara , wczoraj juz bzyczaly w calym domu u nas cholery jedne .

Edysidk tylko pozazdroscic wolnego, ja chyba jutro tez pracuje buuu a mam lenia jak stad na ksiezyc

Bobo brawo dla Julci ;)

Anisiaj a przystojny chociaz ten wyprowadzacz ? Zebys mogla chociaz oko nacieszyc ;)

Milego dnia , uciekam dalej do pracy :(

Hej dziewczynki ;)

Gosiu ja bylam ugryziona przez kleszcza i wygladalo to zupelnie inaczej. Ja tsk od jakiegos czasu wygladam po ugryzieniu przez komara , wczoraj juz bzyczaly w calym domu u nas cholery jedne .

Edysidk tylko pozazdroscic wolnego, ja chyba jutro tez pracuje buuu a mam lenia jak stad na ksiezyc

Bobo brawo dla Julci ;)

Anisiaj a przystojny chociaz ten wyprowadzacz ? Zebys mogla chociaz oko nacieszyc ;)

Milego dnia , uciekam dalej do pracy :(

Dzień dobry!
Bobo GRATULACJE dla Julci,zdolna i silna dziewczynka!!!
Małgosiu ja też myślę,że to nie kleszcz,tylko inny owad mógł ukąsić Kacperka.Kleszcz jak gryzie,to od razu zostaje i nie puszcza dopuki tyłek mu ze sto razy nie urośnie.U mnie Franuś tak reaguje na wszelakie ugryzienia.Wtedy postępuje tak jak Justi i oprócz tego dostaje wapno w syropie.Na pewno to nic groźnego!!!
Edysiek ale masz fajnie,wolne itd i takiego skwaru nie masz,normalnie marzenie!!!A w jakiej miejscowości mieszkasz,ja często bywam u rodzinki,więc kiedyś może uda nam się zobaczyć.Fajnie masz z tym biwakowaniem.Mój m i ja też wędkujemy i jesteśmy współautorami wędkarskiej strony w internecie.
Anisiaj czyli Nucia jest prawdziwa dama i nie z każdym z domu wyjdzie.

U mnie w nocy przeszła mega burza,były pioruny tak jasne,że w domu było jasno jak w dzień.Dziś jest za to chłodniej i przyjemniej.

Miłego dnia lejdis!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry