reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej

Czy któraś z Was była ugryziona przez kleszcza?
Kurcze Kacper ma jakiś rumień.Wczoraj rano miał ok 1,5cm.Wieczorem 2cm a dzisiaj 2,5cm. Żadnego kleszcza nigdzie nie znalazłam.
2013-06-21 08.05.54.jpg2013-06-21 08.06.14.jpg

Załączniki

• 2013-06-21 08.05.54.jpg
    2013-06-21 08.05.54.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 16
  • 2013-06-21 08.06.14.jpg
    2013-06-21 08.06.14.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 17
Gosiu, wydaje mi się, że kleszcz by był, one tak łatwo nie odpuszczają.

bobo, gara?:) a cóż to za nowe słowo?;) kac mówisz??? już Wam zazdroszczę ;)

edysiek, prześlij trochę chłodu do nas :)

Aga, dzieciaczki odprawione? kiedy jest koniec roku szkolnego?

o nas o 11 przychodzi "wyprowadzacz" do Nuci, już umieram z ciekawości czy wyjdzie z nim z domu ;)

Witam i ja!
Gosiu!!!!! Kuba identyczny rumień na nodze!!!! i też nie był to kleszcz. Tak jakby po komarze albo muszce. Wczoraj wyglądało to dokładnie jak u Kacperka. Posmarowałam wieczorem altacetem w żelu i dzisiaj dużo lepiej wygląda.
Bobo, wiemy:)))
Ja dzisiaj muszę popracować, chate ogarnąć, bo jutro wesele i czasu na sprzątanie nie będzie.
Edysiek, u nas prze-upał.
Kuba usnął wczoraj o 23.40....

Brawo dla Julci!!!!

Justi a rośnie mu to?Zmienia się? na noc dałam mu ten ostatni lek na alergię.tEŻ ma taka otoczkę jaśniejszą?
Kurde ale się martwię.
No własnie nigdzie kleszcza.Rano wstał z takim rumieniem.

Ostatnia edycja:
Bobo zdolna bestia :tak:
Gosiulek skoro nie miał kleszcza, to go nie ugryzł. Tylko jakieś inne dziadostwo, a skóra dziecka wrażliwa. Posmaruj czymś na ugryzienia i zobacz co dalej, do jutra powinno zejść.

Ja zmykam do sklepu.
A i nie chwaliłam się, że dzisiaj mam wolne :-)

reklama
Wczoraj wieczoram to wyglądało jak: w środku czerwona plama, biała otoczka i czerwony rumień-dość duże. przeraziłam się. Posmarowałam na noc altacetem i dałam aerius antyalergiczny. Rano już było dużo mniejsze, mniej czerwone. Posmarowałam altacetem i zobaczę jak wróci.

Do góry