reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

No ciekawe czemu i moze lepiej nie zaczynać kto to wie kto to czyta:-D:-D:-D

Zmykam się położyć:)

Jutro się zamelduje jak przyjadę od mamy:)

Buziaki:)

reklama
gosiu ja widzialam jak prezydent Komorowski jechal do poznania. drogi w poznaniu i poza obstawione a jak nas mijal ( bo akurat jechalismy do moich rodzicow) to jedna wielka syrena. karetka, straz pozarna. policja na motorach policja w autach swoich no i czarne auta.
anisiaj ja pod woda. moze wrzatkiem zalej i sie odklei.

Polityka to temat rzeka i lepiej go nie ruszać:)
Też fridę myłam wrzątkiem i wymywała się. Co do końca połogu.....m chyba się cieszy??:-)Natomiast co do budzenia Kuby w nocy......dziękowałam Bogu że mogę ciurkiem 3-4 godziny przespać:)
Bobo, ja też śpię pod kołdrą:)))))))

To ja juz nie powiem jak blogoslawilam politykow jak wracalam z pracy droga obok Belwederu i kancelarii Tuska, a oni mieli waznych gosci i w godzinach szczytu nagle zamykane byly drogi. Rekord padl jak wracalam 4h zamiast 1

Justi, chyba go to nie rusza. Dziwny sie zrobil i mi tez dziwnie. Dzisiaj jestem na niego zla, bo zostawilam mu Zosie, plakala a ten nic. Mowie wez ja na rece, a ten do mnie,ze bral wczoraj jak plakala i nie pomoglo. Rece mi opadly...

Ostatnia edycja:
Bobo no właśnie to wszystko było_Obok mojego domu przejeżdzało całe to towarzystwo.Jeszcze przez megafon krzyczał policjant do samochodu przed nimi żeby szybciej jechał. Centrum miasta,rondo...

Aniś bo nie warto zdrowia sobie psuć.

Uciekam.
Dobrej nocy.

Aniś, chłop potrzebuje kopa w zadek od czasu do czasu bo się nie swojo czuje. I jak czegoś nie powiesz, to się nie kapnie!
Ja też uciekam spać.

reklama
Do góry