reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja tez juz nie budze, bo tak mi kazala pediatra, a mimo to Zosia budzi sie co 3h i to zwykle z wielka syrena. Dzisiaj miala wyjatkowo marudny dzien, nie wiem czy to upal czy drugi skok, ale jestem trupem.

Sluchajcie, ostatnie pytanie ;) jak czyscicie fride w tej waskiej czesci? Jak wyciagnac z niej kozuchy? Wiem,ze Was zawalam pytaniami, ale mam tylko Was :)

Gosiu, a on nie skrecil nogi? Moze tam u Was ;) nie przepadam za nim, choc i tak wole go od pana premiera

Strumien nie pomaga, namaczam w misce

Uwaga, uwaga, skonczylam polog :)

A tego nie wiem.
Ja ich w ogóle nie trawię.A na premiera patrzec nie mogę.

No to znalazłaś sposób.ja już nie pamiętam.Zwijałam też chusteczkę by tam włożyć.

reklama
Kurde nie odkleilo sie po moczeniu, co to moje dziecko ma w nosie,ze tak trzyma?;)

aga, ide naciskac moze sie uda. Gina mam w niedziele, wtedy tez usg bioderek i ortopede.

Krysiu, patyczek za krotki, a szczoteczki nie mam

Gosiu, to mialybysmy wspolny temat rozmow, bo ja go nie trawie, ale my nigdy nie gadalysmy tu o polityce, ciekawe czemu :)

Do góry