reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witajcie

Ja muszę troszkę pomoderować....bo się zaniedbałam.

Upał straszny....Spać mi się chce.

Bobo :szok: kurde aż tak długo objawy? Musisz pić elektrolity.Zdrówka

dzień dobry

bobo fantastyczne miejsce :-) super wakacje się Wam szykują ;-) zaczynam żałować że my zrezygnowaliśmy ale ...
kochana to chyba jakiś wirus - zbyt długo Cię trzyma :( - zdrówka :*

justi dziękuję - noc cała przespana, do 7:30 :) szaleństwo w parku teraz śpi... i do 17-18 siedzimy w domu bo u nas tylko 35 st :cool:

edysiek super :) ;-)

napiszę coś na g

jejku ta gorąco, a widzę za oknem, że chodzą matki z wózkami w samym słońcu, większość bez parasolek, a niektóre dzieci bez czapeczek. jak tak można?

my siedzimy w domu, bo jak wstałyśmy ok 8 to już było 28 :(

dziewczyny karmiące mm, mam do Was pytanie,jak to jest z tym przygotowaniem mleka? na opakowaniu bebilonu jest napisane, że 2h po przygotowaniu nadaje się do picia. jak sobie radzicie podczas dłuższych wyjść? wracacie na mleko do domu? jak to jest?

Jeju jak mnie denerwuje taka nieroztropność:wściekła/y:

Poszukuję kija teleskopowego długiego.Musze umyć daszek nad tarasem bo od sąsiedzkich drzew bardzo nam się zazielenił.

reklama
Anisiaj ja z tego co pamiętam, to brałam samą wodę do termosu i mleko osobno. Jak było potrzebne to robiłam.

Poleżałam nieco ponad godzinę i co chwilę moczyłam się w basenie, a i tak nie sposób wysiedzieć.
Ja teraz korzystam, bo po południu w pracy. A nie wiadomo jak długo taka pogoda się utrzyma. Ja jestem stworzenie ciepłolubne :tak: i chcę się nacieszyć na zapas. A po za tym staram się godzinę dziennie dawkować słońce, tak żeby się opalić a nie spalić, oczywiście krem z filtrem to podstawa.

Do góry