reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu koty ;) u moich rodzicow zjadaja wszystkie komary ;)

Bobo, polecam Kochana wszystkie zielone warzywa, nasiona slonecznika, pestki dyni, suszone morele to dobre i w miare smaczne zrodla zelaza. Ten Twoj lek to najlepiej przyswajane zelazo, watpie,zeby to bylo po nim.

U mnie tak goraco,ze nawet pies ciagnal z lasu do domu, a to sie jej nie zdaza. Ja na 19 ide do endo. Na usg bioderek i do ortopedy musimy isc prywatnie, bo na nfz dostalismy termin na 7.08, paranoja...

dzień dobry

musicie mi wybaczyć ale m ma wolne i załatwialiśmy dużo spraw
tort zamówiony na urodziny I. fotelik kupiony - zakup fotelika to 2,5 godz. mierzenie do samochodu, wpinanie Igorka, :szok::szok: nie wiedziałam że takie to trudne i czasochłonne. Ale wybraliśmy i jesteśmy zadowoleni :)))

bobo - biegunka od żelaza ??? hmmmmmmmm ja bardziej w drugą stronę - zaparcia miałam
ja brałam tardyferon fol i piłam dużo wody - więc było OK
odstaw zobaczysz... a może to lody ??? :(

gosia ja nie mam środków sprawdzonych :( sama nie wiem co oprócz moskiteiry można, Kacper ma pow 3 lat więc spróbuj tę muggę

Bietuś jaki fotelik kupiliście? Oj czasochłonne żeby kupić dobry.

Sa jeszcze jakieś preparaty że spryskuje się wszystko dookoła,drzewa itp.Prawdopodobnie działa na 2tyg.

reklama
Do góry