reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

heh smerfie ja też się boję ale dziś wolę strach niż te 48 - tyle mam na termometrze w słońcu :eek::szok:

anisiaj jak Zoś dzisiaj ? Zosia lubi upały po Tobie ???

zwariuje w tym domu!!!! igor biega i jest cały mokry, ma potówki na karku i za uszkiem :(
ja ledwo ruszę ręką i spocona jestem :(
nie ma opcji spaceru ... do 18 ... :(

aga gratulacje dla Kubolka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka nawet nie mów, u mnie też pewnie coś koło tego jest, mam tylko nadzieję ze na nasz zlot nie bedzie takiej palmy

o której popołudniu wychodzisz jeszcze z Igim???

Hej Dziewczynki

Witam się dopiero teraz. Do południa różne załatwienia.Potem spacer i małe zakupy,plac zabaw.Teraz usiadłam.

U nas też duszno.Rano popadał deszczyk.Niech nie pada jednak.Pola się mokre bardzo.
Burzy tez się boję.U nas 26st.

Aga gratuluję jedyneczki.

Ostatnia edycja:
Bietka wiesz co nie wiem zęby wychodzą swoim tempem ale w danej kolejności mój Dominik i Oli na półtora roku mieli już wszystkie zęby najpierw jedynki dolne potem górne potem trójki a potem dopiero dwójki bynajmniej moim dzieciom wychodziły w takiej kolejności a potem cała reszta

U nas dalej duchota, tylko coś się chmurzy. Może jakaś burza przyjdzie.
Ale ja lubię burze :tak::sorry: No może jak będe wracać z pracy to niech sobie da spokój (bo ja rowerem jeżdżę) a tak to mi nie przeszkadza.
A popadać by mogło, bo u mnie na ogrodzie sucho strasznie :no:

Aga gratki zębola :tak:
Bietka w domu basen zrobilaś ? To teraz pora na domowe SPA :-D

reklama
Do góry